Món Esport
Lenglet, a punt de desencallar l’operació sortida del Barça

Clément Lenglet, central del Futbol Club Barcelona, podria marxar imminentment de l’equip blaugrana. Tal com informa el diari Sport, el Tottenham Hotspur està interessat a fitxar-lo en qualitat de cedit, i està esperant que el futbolista respongui l’oferta. D’aquesta manera, l’equip britànic abonaria una quantitat de diners que encara no ha transcendit i es faria càrrec de la totalitat del seu salari o, almenys, d’una bona part. Per tant, estaria marxant un dels jugadors que no compten per al tècnic culer, Xavi Hernández, i beneficiaria una massa salarial encara molt apretada.

Segons les mateixes informacions, l’exjugador del Sevilla estaria esperant a tenir una conversació amb el tècnic dels Spurs, Antonio Conte, qui l’acabaria de convèncer per desembarcar al seu projecte. Cal recordar que els londinencs tornaran el curs vinent a disputar la UEFA Champions League, i aspiren a fer-hi un bon paper. També volen mantenir el bon nivell mostrat en la segona meitat de la darrera edició de la Premier League, que els ha permès una classificació a la màxima competició continental gairebé miraculosa, en remuntar molts punts a l’Arsenal de Mikel Arteta.

La possible cessió, una bona notícia per les tres bandes

Aquesta cessió, doncs, suposaria una bona notícia per a les tres bandes. Per una banda, per al jugador. Com s’ha esmentat, no entra als plans de Xavi. Fa setmanes, el tècnic es va reunir, entre altres homes, amb ell, per comunicar-li això. Ja va quedar clar durant la temporada, ja que pràcticament només va jugar aprofitant lesions o sancions dels seus companys en defensa.

De fet, amb la possible incorporació del seu compatriota Jules Koundé, tindria encara menys possibilitats de sumar minuts. I cal recordar que hi ha un Mundial aquest any, i que Lenglet ha comptat en moltes ocasions per al seleccionador francès, Didier Deschamps. Per tant, té possibilitats d’acudir a la cita de Qatar… sempre i quan acumuli partits.

D’altra banda, com s’ha esmentat, això esdevindria un bon moviment pel Barça. Si bé ara hi ha la intenció de vendre futbolistes per ingressar la major quantitat de diners possibles, el fet de cedir-lo els suposarà una petita inversió, i s’alliberarà massa salarial. Finalment, el Tottenham rebrà un internacional amb França, amb experiència al futbol europeu i en dos grans equips: els esmentats Sevilla i Barça. El primer equip masculí del club presidit per Daniel Levy ja té centrals de garanties, com el Cuti Romero, Eric Dier o Ben Davies. Per tant, això no faria més que augmentar la competència.

La trajectòria de Lenglet al Barça, de més a menys

Això, doncs, suposaria un necessari canvi d’aires en la carrera de Lenglet. Amb 27 anys, ha disputat quatre temporades a Can Barça, en les quals ha anat clarament de més a menys. Si bé va arribar al Barça d’Ernesto Valverde amb moltes probabilitats de ser suplent, la davallada del rendiment de Samuel Umtiti el va permetre fer-se indiscutible al costat de Gerard Piqué.

Després de fer un primer any notable, la seva feina va començar a ser discutida. En la primera temporada de Ronald Koeman, de fet, va quedar assenyalat en diversos partits, en cometre errors inoportuns. El sorgiment de Ronald Araujo l’ha acabat relegant a un segon pla. Ara, però, pot donar un cop de timó i tornar a sentir-se important en un equip del Big six anglès.

D’aquesta manera, la sortida de Lenglet suposaria la primera des que es va oficialitzar la de Philippe Coutinho en la meitat de la temporada a l’Aston Villa. Seria la primera de, si tot va com s’espera, moltes altres. Perquè Xavi tampoc compta amb futbolistes com Samuel Umtiti, Oscar Mingueza, Riqui Puig o Martin Braithwaite.



Més notícies
Robert Lewandowski, al videojoc 'PES 2020' | Konami
El gest del Bayern que apropa Lewandowski al Barça encara més
Notícia: El gest del Bayern que apropa Lewandowski al Barça encara més
Comparteix
El club bavarès ha eliminat el davanter polonès de les seves campanyes publicitàries
Robert Lewandowski, al Santiago Bernabéu | Europa Press
Revelen un motiu antimadridista pel qual Lewandowski vol fitxar pel Barça
Notícia: Revelen un motiu antimadridista pel qual Lewandowski vol fitxar pel Barça
Comparteix
Cezary Kucharski, el seu exrepresentant, assegura que el davanter polonès vol demostrar que és millor que Benzema
Nasser Al-Khelaïfi, president del PSG | Europa Press
El PSG, darrere del motiu real pel qual la Roma s’ha retirat del Gamper
Notícia: El PSG, darrere del motiu real pel qual la Roma s’ha retirat del Gamper
Comparteix
El fet que el Barça suporti la Superlliga hauria generat que el president Nasser Al-Khelaïfi hagués demanat el boicot
Clément Lenglet, jugador del Barça | Europa Press
Lenglet dona una bona notícia al Barça i estableix un precedent necessari
Notícia: Lenglet dona una bona notícia al Barça i estableix un precedent necessari
Comparteix
Segons informa Esport3, Clément Lenglet està a punt de marxar cedit durant dues temporades al Tottenham

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa