Món Esport
El Manchester United podria fer canviar d’opinió a Laporta i Xavi

Els setzens de final de la UEFA Europa League ens regalaran una eliminatòria entre dos clubs històrics, el Futbol Club Barcelona i el Manchester United. Per diverses raons, cap dels dos conjunts passa pel seu millor moment històric, per això volen passar de ronda, per demostrar que són capaços de derrotar un gran rival a Europa. Abans del primer partit, però, podria haver-hi un traspàs entre els dos equips. Els red devils busquen davanter i a Erik Ten Hag, segons explica The Athletic, li agrada Memphis Depay. El neerlandès, que ja va jugar a Old Trafford durant una temporada i mitja, no veuria amb mals ulls tornar a Anglaterra, però les seves demandes econòmiques seran altes. Tant Joan Laporta com Xavi Hernández han assegurat que no hi hauria ni entrades ni sortides en aquest mercat d’hivern, però si el United presenta una bona oferta, no es negaran a deixar sortir Memphis.

Xavi no hi confia massa

Memphis Depay va aterrar a Barcelona per petició expressa de Ronald Koeman. El Barça travessava una situació econòmica molt delicada i l’ex de l’Olympique de Lió era l’aposta de l’entrenador per quallar una temporada decent. La veritat és que el seu rendiment va ser bo, tenint en compte que l’equip feia aigües en defensa i que es va estar més d’una jornada fora de les posicions europees. Ara bé, amb l’arribada de Xavi a la banqueta blaugrana, els reforços d’hivern i d’estiu -sobretot Aubameyang i Lewandowski– i les seves lesions, Memphis s’ha convertit en suplent habitual als onzes del tècnic català. L’estiu passat el Barça ja va intentar donar sortida a la fitxa del neerlandès, inclús oferint-li la carta de llibertat. Quan semblava que fitxaria per la Juventus, els italians van trencar les negociacions per les altes exigències econòmiques del futbolista.

Memphis Depay, jugador del Barça | Europa Press
Memphis Depay, jugador del Barça | Europa Press

Ten Hag vol que Memphis torni a Manchester

La turbulenta sortida de Cristiano Ronaldo del Manchester United va agafar per sorpresa el món del futbol. El club anglès va quedar-se sense un dels seus davanters referència al mig de la temporada i és per això que ara busquen incorporar-ne un. La situació contractual de Memphis sedueix molt als red devils, perquè veuen una bona oportunitat de mercat. Tant Laporta com Xavi han assegurat que compten amb el davanter holandès, però si arriba una oferta racional, segur que el deixen sortir, perquè, sinó ,marxaria gratis a l’estiu. Ten Hag vol que el seu compatriota torni a vestir la samarreta del United, però caldrà veure fins on vol arribar el club.



Més notícies
Memphis Depay, durant una roda de premsa | Europa Press
El Barça pren una contundent decisió amb Memphis
Notícia: El Barça pren una contundent decisió amb Memphis
Comparteix
La seva sortida ja no és tan prioritària davant les dificultats per fitxar
Memphis Depay, jugador del Barça, amb la selecció neerlandesa | Europa Press
La prova definitiva de la traïció de Memphis al Barça
Notícia: La prova definitiva de la traïció de Memphis al Barça
Comparteix
Ha reaparegut al 100% amb la selecció neerlandesa després de no entrenar-se amb el Barça durant un mes i mig
Florentino Pérez i Joan Laporta, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Joan Laporta fa unes declaracions sorprenents sobre la Superlliga
Notícia: Joan Laporta fa unes declaracions sorprenents sobre la Superlliga
Comparteix
El president del Barça també parla sobre l'adeu de Messi i la seva relació amb Tebas
Joan Laporta, president del Barça, i Leo Messi, exjugador del mateix | Europa Press
Laporta té “diverses opcions” per canviar el final de Messi al Barça
Notícia: Laporta té “diverses opcions” per canviar el final de Messi al Barça
Comparteix
El president culer ho ha revelat, i ha reconegut que mantenen la relació

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa