Món Esport
Grans notícies i decepcions entre els lesionats del Barça

Un dels grans contratemps que ha viscut el Futbol Club Barcelona en les darreres setmanes ha estat la quantitat de futbolistes importants lesionats que ha tingut l’equip dirigit per Xavi Hernández. Jugadors com Ousmane Dembélé, Pedri i Lewandowski han patit lesions musculars i, tot i que la seva tornada als terrenys de joc s’aproxima cada cop més, hi ha futbolistes com l’extrem francès que poden allargar el seu període de recuperació per diversos contratemps. En aquest sentit, es preveu que Pedri tampoc jugui el duel contra l’Athletic Club d’aquest cap de setmana mentre que Lewandowski ja podria viatjar convocat pel partit que es disputarà a Sant Mamés.

Ousmane Dembélé allarga el seu període de recuperació

Segons ha avançat Mundo Deportivo, Ousmane Dembélé continuarà sent baixa pels blaugranes. Tot i que el seu retorn als entrenaments amb l’equip estava prevista per aquesta setmana, els exàmens mèdics fets aquest dimarts sobre el jugador han dictaminat que Dembélé queda descartat pel partit contra l’Athletic Club i, per altra banda, podria ser baixa pel clàssic de Lliga del pròxim 19 de març. Cal recordar que Ousmane Dembélé va patir una lesió al recte anterior de la cuixa esquerra al partit de Lliga contra el Girona i que, des d’aleshores, l’extrem francès ha estat baixa per l’equip entrenat per Xavi Hernández.

Pedri no arriba pel partit contra l’Athletic Club

Per altra banda, segons ha avançat Rac1, Pedri González continua sent baixa pel mig del camp del Barça. El futbolista canari va caure lesionat en el duel d’anada de l’eliminatòria d’Europa League contra el Manchester United i, des de la seva baixa, Kessie ha estat el jugador que l’ha substituït a la posició d’interior. Pedri pateix una lesió al recte anterior de la cama dreta i continuarà sent baixa pel partit d’aquest cap de setmana contra l’Athletic Club. Per altra banda, encara es desconeix si podrà estar disponible pel clàssic que es disputarà al Camp Nou d’aquí a dotze dies.

Pedri González, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Pedri González, jugador del FC Barcelona | Europa Press

Lewandowski viatjarà amb l’equip a Bilbao

Finalment, Robert Lewandowski, davanter estrella del club blaugrana, ha estat el futbolista amb la lesió més lleu. L’atacant del Barça ha patit una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cuixa esquerra, fent que el davanter es perdés el clàssic de Copa disputat al Santiago Bernabéu i, per altra banda, el duel de Lliga contra el València. Segons ha avançat Rac1, el polonès ja estarà disponible per Xavi de cara al partit de Lliga d’aquest cap de setmana, tot i que es desconeix si sortirà d’inici o des de la banqueta.



Més notícies
Leo Messi, durant un partit del PSG | Europa Press
Messi torna a parlar obertament dels seus problemes a París
Notícia: Messi torna a parlar obertament dels seus problemes a París
Comparteix
El jugador argentí ha tornat a reconèixer que li va costar molt adaptar-se a la ciutat
Toni Kroos, jugador del Reial Madrid | Europa Press
“Una gran merda”: sorprenent crítica d’un jugador del Madrid a la samarreta
Notícia: “Una gran merda”: sorprenent crítica d’un jugador del Madrid a la samarreta
Comparteix
Toni Kroos critica la samarreta del Reial Madrid: "Un polo no és una samarreta per jugar a futbol"
Vinicius Jr, jugador del Madrid, fent unes protestes a l'àrbitre César Soto Grado | Europa Press
Els companys i l’entrenador de Vinicius, farts de la seva actitud
Notícia: Els companys i l’entrenador de Vinicius, farts de la seva actitud
Comparteix
El brasiler es va menjar l'àrbitre del Betis-Madrid, i això va molestar Rüdiger, Valverde i Ancelotti
Mohamed Salah, jugador del Liverpool, celebrant un dels seus gols contra el Manchester United | Europa Press
L’argument del Liverpool per somiar amb la remuntada èpica contra el Madrid
Notícia: L’argument del Liverpool per somiar amb la remuntada èpica contra el Madrid
Comparteix
S'han imposat en el clàssic anglès per 7-0, amb exhibicions de Mohamed Salah o Darwin Núñez, i a una setmana per visitar el Santiago Bernabéu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa