Món Esport
Laporta anuncia quins són els jugadors intransferibles del Barça

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, ha concedit aquest dijous una entrevista al programa Què t’hi jugues! de la Cadena SER. El dirigent ha parlat de moltes qüestions candents, relacionades amb l’actualitat del club i, en especial, del primer equip masculí de futbol. Ha parlat dels seus jugadors, i ha anunciat els que no estan en venda de cap de les maneres.

Concretament, ha acabat dient que “del primer equip no hi ha ningú en venda”. Ho ha fet quan ha estat preguntat per un nom propi: “Ni Ansu Fati ni ningú està en venda”. També ha negat que ho estigui Ousmane Dembélé: “El PSG està interessat a Dembélé? No està a la venda. Ja afrontarem la seva renovació. És un dels jugadors més importants de l’equip. És un dels puntals. Sempre que juga desborda. Ahir va marcar un gol magnífic”.

De la davantera, al mig del camp i la porteria. En ser preguntat pels contractes heretats per l’anterior junta directiva, Laporta ha expressat que “estem molt contents amb Marc-André ter Stegen i amb Frenkie de Jong. Cap dels dos està en venda. Frenkie té un cartell important, diversos clubs n’estan interessats, però no està a la venda”.

A banda de parlar d’aquests tres jugadors, també ha deixat clar que hi ha d’altres que són molt cabdals. És el cas d’Alejandro Balde. Sobre la seva renovació, ha assegurat que “va bé. Hi ha bona relació amb el seu representant, Jorge Mendes. Vol continuar al Barça i ho tenim tot encarat”. També s’ha referit a Robert Lewandowski. Preguntat per la figura d’Erling Haaland, el president ha valorat que “ja veurem com ho fa al Manchester City. Nosaltres de moment tenim Lewandowski, que ho està fent molt bé”.

Laporta, sobre Busquets: “Crec que encara té corda”

Finalment, ha parlat d’un jugador que està en una altra situació: Sergio Busquets. El català acaba contracte aquesta temporada i, a diferència dels esmentats, té moltes opcions de marxar. Sobre ell, Laporta ha valorat que “és el nostre capità i estem encantats amb ell a tots nivells. Contra el Betis [a la Supercopa] complirà 700 partits, m’ho ha dit aquest matí. Té propostes dels Estats Units i sé que s’ho ha pensat, però en principi continuarà amb nosaltres fins al final de la temporada. A l’estiu en parlarem, però jo crec que encara té corda”.

Sergio Busquets, jugador del Barça | Europa Press
Sergio Busquets, jugador del Barça | Europa Press

D’aquesta manera, Laporta ha deixat pràcticament descartada l’opció que el migcampista marxés durant el mercat hivernal. En cas que acabi deixant la disciplina blaugrana el juny vinent, caldria buscar-li un substitut. En aquest sentit, el president ha estat qüestionat per un jugador que ha sonat com a possible fitxatge, i que comparteix la seva posició, el portuguès Ruben Neves: “És un gran jugador, però això forma part de converses privades. Busquets no serà etern i hi ha discussions internes per trobar-li un substitut de garanties. Frenkie de Jong pot jugar en aquesta posició, però no valdrà amb un únic jugador. Això ho decidirà Xavi”.



Més notícies
Samuel Umtiti, abans d'un partit de la Champions League | Europa Press
Comunicat del Barça sobre els insults racistes que ha rebut Umtiti
Notícia: Comunicat del Barça sobre els insults racistes que ha rebut Umtiti
Comparteix
El club blaugrana s'ha solidaritzat amb el futbolista, que actualment juga cedit al Lecce
Memphis Depay, durant el partit contra l'Intercity | FC Barcelona
El gran assenyalat del partit de Copa del Barça contra l’Intercity
Notícia: El gran assenyalat del partit de Copa del Barça contra l’Intercity
Comparteix
Jugadors que s'havien de reivindicar, com Memphis, Kessie o Bellerín, han tingut una mala actuació
Xavi, durant el partit contra l'Intercity | FC Barcelona
Xavi deixa clar quin és el gran problema del Barça actualment
Notícia: Xavi deixa clar quin és el gran problema del Barça actualment
Comparteix
L'entrenador blaugrana s'ha tornat a queixar de la falta de contundència a l'hora de sentenciar partits
Els jugadors del Barça celebren el gol d'Ansu Fati contra l'Intercity | FC Barcelona
Ansu Fati rescata el Barça d’un nou naufragi (3-4)
Notícia: Ansu Fati rescata el Barça d’un nou naufragi (3-4)
Comparteix
L'Intercity, de la tercera divisió, ha dut els blaugranes a la pròrroga en els setzens de final de la Copa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan Ribes Girones a gener 10, 2023 | 18:27
    Joan Ribes Girones gener 10, 2023 | 18:27
    Veient com s'enrosquen els rivals amb els nostres jugadors - Savic i Ferrant Torres - la millor tàctica és el futbol extrem,O sigui juguem la Copa,guanyem Lliga i European League,posem sostre a l'Spoty Camp i amb Araujo cap a Olímpic.Força Barça i Visca Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa