Món Esport
L’entorn de Piqué nega que Xavi li hagi dit que no compta amb ell

Xavi Hernández no ha comunicat a Gerard Piqué que no compta amb ell de cara a la temporada vinent, segons asseguren fonts pròximes al jugador consultades per Món Esport. El periodista Marçal Lorente ha publicat una notícia en la qual defensa que “Xavi ha comunicat a Piqué que no compta amb ell”, però l’entorn del jugador ho nega categòricament. A més a més, altres mitjans de comunicació parlen d’una reunió entre Xavi i Piqué, on l’entrenador li hauria demanat més compromís i li hauria dit que no vol que disputi tants minuts, cosa que seria diferent a dir-li que no compta amb ell.

Piqué jugarà al Barça la temporada vinent

Segons la informació de Lorente, existiria un conflicte entre Xavi i Piqué a causa de “l’alt salari, les reiterades lesions i les seves permanents distraccions”. A més a més, també hi hauria d’haver una reunió entre el representant del futbolista i el club on es discutiria del futur del defensa català. Tanmateix, l’entorn de Piqué també defensa que això no és cert. Cal dir, però, que sí que podria haver existit aquesta trobada entre Xavi i el jugador, on l’entrenador egarenc li hauria dit que no vol que tingui tants minuts de cara al curs vinent, sense que això comporti la seva marxa del Barça.

Xavi busca nous centrals

En tot cas, el fet que Xavi compti amb Piqué, no vol dir que el Barça no estigui buscant centrals que puguin ocupar el seu lloc en un futur. Ja té trenta-cinc anys i el seu contracte finalitzarà amb trenta-set, sempre que no es retiri abans, cosa que podria explicar que el tècnic egarenc no vulgui dependre tant d’ell. De moment, Ronald Araujo i Eric Garcia, que són molt joves, poden ocupar les posicions titulars, de la mateixa manera que Andreas Christensen, que arribarà durant aquest mercat de fitxatges d’estiu, també reforçarà aquesta posició. Ara bé, Clément Lenglet, Samuel Umtiti i Óscar Mingueza no entren als plans de Xavi, així que al Barça li aniria bé un central més.

El rendiment de Piqué durant la temporada 2021-2022

Gerard Piqué ha tingut diversos inconvenients amb les lesions aquest curs, però, tot i això, ha disputat fins a trenta-nou partits amb el Barça. Només s’ha perdut dotze duels a causa de molèsties o problemes físics, però ha estat disponible en els quaranta enfrontaments restants i els ha jugat tots menys un. Ha marcat tres gols, entre els quals destaca el primer d’aquesta temporada i, per tant, el primer de l’era post Messi, i també una altra diana a la fase de grups de la UEFA Champions League que va donar el triomf als blaugranes al Camp Nou contra el Dinamo de Kíiv.



Més notícies
Sergi Roberto, jugador del Barça | Europa Press
El Barça renova Sergi Roberto fins a 2023
Notícia: El Barça renova Sergi Roberto fins a 2023
Comparteix
El futbolista de Reus continuarà durant una temporada al Barça
Joan Laporta, president del Barça, durant la reunió del senat blaugrana | FC Barcelona
Laporta deixa clar que cal baixar encara més els sous dels jugadors
Notícia: Laporta deixa clar que cal baixar encara més els sous dels jugadors
Comparteix
El president del Barça, a més, demana als socis que aprovin les dues palanques la setmana vinent
Luis Rubiales i Gerard Piqué | Europa Press
Piqué i Rubiales, investigats per la Fiscalia Anticorrupció
Notícia: Piqué i Rubiales, investigats per la Fiscalia Anticorrupció
Comparteix
El cas de les comissions pel contracte de la Supercopa a l'Aràbia Saudita podria acabar als tribunals
Tebas, president de LaLiga | Europa Press
L’atac de Tebas al Barça travessa totes les línies vermelles
Notícia: L’atac de Tebas al Barça travessa totes les línies vermelles
Comparteix
El president de LaLiga s'ha referit a moviments del mercat de fitxatges del club que encara no s'han produït

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a juny 13, 2022 | 19:33
    La Guineu sense Carasseta juny 13, 2022 | 19:33
    doncs podría dirli-ho perfectament.
  2. Icona del comentari de: L'Aconsellador a juny 14, 2022 | 13:34
    L'Aconsellador juny 14, 2022 | 13:34
    En Piqué ara no estará a mercè de les exigències de tot tipus de la Shakira, inclòs el waka-waka. Però potser li agrada massa el paper, el paper moneda. Què no faci negocis, escolti al seu entrenador, en Xavi, i què no es dediqui a empaitar noies. Què faci dejuni i abstinència i podrà jugar fins als 50 anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa