Món Esport
El vídeo de comiat de Piqué amb un missatge ocult molt revelador

Gerard Piqué, llegendari jugador del Futbol Club Barcelona, ha anunciat la seva retirada com a futbolista i, per tant, el seu adeu del Barça, lloc on va arribar l’any 1997, quan només tenia deu anys, i on ha estat des d’aleshores amb un únic parèntesi de quatre temporades en les quals va fitxar pel Manchester United i va jugar cedit al Reial Saragossa. Per comunicar la seva retirada, Piqué ha compartit un vídeo a les xarxes socials en el qual s’ha mostrat més culer que mai, ha explicat el que ja havia dit moltes vegades, que quan ja no se sentís útil, plegaria, i ha estat fidel a la seva paraula.

Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press

Piqué presenta candidatura a la presidència en el seu vídeo de comiat

El vídeo, carregadíssim d’emotivitat i amb moltes imatges de quan era petit, inclou un missatge ocult i molt revelador al final de tot. En una de les seves últimes frases, el defensa central català assegura el següent: “Ja em coneixeu: tard o d’hora, tornaré”. Amb aquestes paraules ja s’entén clarament que s’està referint a un retorn en els pròxims anys en alguna mena de càrrec dins del club. Ara bé, les imatges que apareixen en el vídeo en aquell moment ho diuen tot: Piqué mira la llotja del Camp Nou mentre pronuncia aquest “tornaré”. Per tant, el futbolista deixa claríssim que la seva intenció continua sent ser president del Barça en un futur no molt llunyà i presenta candidatura amb el seu mateix vídeo de comiat.

El vídeo del comiat de Piqué i el seu missatge íntegre

“Culers, soc el Gerard. Fa setmanes i mesos que molta gent parla de mi. Fins ara no he dit res, però ara vull ser jo el que us parli de mi. Com molts de vosaltres, soc del Barça des de sempre. Vaig néixer en una família molt futbolera i molt culer. Des de molt petit jo no volia ser futbolista, volia ser jugador del Barça. Últimament, he pensat molt en aquell nen, en què hagués pensat el Gerard de petit si li haguessin dit que compliria tots els seus somnis. Que arribaria al primer equip del Barça, que guanyaria tots els títols possibles. Que seria campió d’Europa i del món. Que jugaria al costat dels millors de la història, que seria un dels capitans i que faria amics per sempre. Ara fa vint-i-cinc anys que vaig entrar al Barça, vaig marxar i vaig tornar. El futbol m’ho ha donat tot. El Barça m’ho ha donat tot. Vosaltres, culers, m’ho heu donat tot. I ara que els somnis d’aquell nen ja s’han complert, vull dir-vos que he decidit que és el moment de tancar aquest cicle. Sempre he dit que després del Barça no hi hauria cap altre equip i així serà. Aquest dissabte serà el meu últim partit al Camp Nou. Passaré a ser un culer més, animaré l’equip i transmetré l’amor pel Barça als meus fills, tal com la meva família va fer amb mi. I ja em coneixeu: tard o d’hora, tornaré. Ens veiem al Camp Nou, visca el Barça sempre”.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona | Europa Press
07/9/2022 ONLY FOR USE IN SPAIN
Gerard Piqué anuncia que deixa el Barça i es retira del futbol
Notícia: Gerard Piqué anuncia que deixa el Barça i es retira del futbol
Comparteix
El català ha publicat al seu compte de Twitter un vídeo on explica la decisió
Gerard Piqué, amb la selecció espanyola | Europa Press
Piqué podria jugar el Mundial amb la selecció espanyola
Notícia: Piqué podria jugar el Mundial amb la selecció espanyola
Comparteix
Luis Enrique ha inclòs el defensa del Barça en la prellista de la Copa del Món de Qatar
Gerard Piqué, contra el València | Europa Press
Crítiques a Gerard Piqué per la seva falta de professionalitat a Mestalla
Notícia: Crítiques a Gerard Piqué per la seva falta de professionalitat a Mestalla
Comparteix
El defensa del Barça no estava preparat per entrar al terreny de joc i la lesió de Jules Koundé el va enganxar despistat
Gerard Piqué i Shakira, amb els seus fills Milan i Sasha | Europa Press
Quants fills tenen Piqué i Shakira i qui són
Notícia: Quants fills tenen Piqué i Shakira i qui són
Comparteix
La parella que van formar el futbolista i la cantant entre 2010 i 2022 té dos fills: Milan i Sasha

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa