Món Esport
La ruptura amb Shakira i altres motius que fan que Piqué preocupi al Barça

La ruptura de la relació entre el futbolista del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué i la cantant Shakira que van fer pública la setmana passada transcendeix algunes fronteres. Una d’elles és l’esportiva. Tal com informa el diari Sport, al si del club blaugrana preocupa aquest fet. Preocupa que al seu segon capità l’afecti més de l’esperat.

Segons aquestes informacions, al Barça esperen que la situació es calmi en el futur més immediat. Que el soroll mediàtic baixi. Cal recordar que arran aquesta notícia de tant impacte, el defensa blaugrana està sortint molt als mitjans de comunicació, de manera involuntària. S’està parlant molt a la premsa sobre la ruptura i sobre els seus motius. Fins i tot hi ha periodistes atents al domicili al qual tots dos vivien i al qual actualment hi ha Shakira, així com al pis al qual el català està vivint ara.

L’altra problema extraesportiu de Piqué

I això no ajuda pas a que el seu rendiment pugui ser bo. Al contrari, és un soroll innecessari. Un soroll que s’afegeix a altres sorolls. Perquè últimament Piqué ja ha estat protagonista d’una altra qüestió extraesportiva i d’un impacte similar: la dels àudios filtrats entre ell i el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales. Un escàndol que va generar que el jugador convoqués una roda de premsa virtual en una setmana en la qual el seu equip tenia dos partits, si bé ell era baixa per lesió.

El bon rendiment de Piqué el curs passat, fins la lesió

De fet, aquest és un altre tema que preocupa al si de l’entitat catalana, tal com apunta el mateix diari Sport. El rendiment de Piqué durant la temporada passada va sorprendre molt positivament a la secretaria tècnica, especialment tenint en compte que va jugar sempre amb molèsties fins que aquestes van créixer i van provocar una lesió que el va impedir continuar jugant. I una lesió que està fent que la junta directiva estigui treballant amb especial atenció en renovar la parcel·la defensiva. Andreas Christensen podria no ser l’únic central que arribi, tenint en compte, a més, que no es compta amb Clément Lenglet, Samuel Umtiti ni Óscar Mingueza.

En tot cas, el nivell de Piqué el curs passat va ser sublim. De fet, va ser a partir de les seves absències quan la xavineta va caure en picat i va perdre les opcions de competir a la Lliga i de continuar endavant a l’Europa League. I és que el seu abductor va dir prou en el partit d’anada de quarts de final de la competició europea, contra l’Eintracht de Frankfurt. Fins llavors, el català va ser de la partida en totes les golejades cèlebres amb quatre gols anotats (excepte contra el València, per sanció), comptant l’exhibició al Santiago Bernabéu, així com al partit treballadíssim contra el Sevilla que va acabar amb victòria culer per 1-0.



Més notícies
Gerard Piqué, defensa central del Barça | Europa Press
El primer tuit de Piqué després de trencar amb Shakira obre un conflicte al Barça
Notícia: El primer tuit de Piqué després de trencar amb Shakira obre un conflicte al Barça
Comparteix
El jugador blaugrana fa promoció d'un videojoc de futbol que fa la competència a un patrocinador del club
Luis Rubiales i Gerard Piqué | Europa Press
Piqué i Rubiales, investigats per la Fiscalia Anticorrupció
Notícia: Piqué i Rubiales, investigats per la Fiscalia Anticorrupció
Comparteix
El cas de les comissions pel contracte de la Supercopa a l'Aràbia Saudita podria acabar als tribunals
Gerard Piqué i Joan Laporta, jugador i president del FC Barcelona | FC Barcelona
Això pensa Laporta de la vida extraesportiva de Piqué
Notícia: Això pensa Laporta de la vida extraesportiva de Piqué
Comparteix
El president del Barça es pronuncia sobre un possible conflicte d'interessos amb el jugador
Gerard Piqué i Joan Laporta, jugador i president del Barça | Europa Press
Piqué critica la manera d’actuar del Barça amb la Superlliga
Notícia: Piqué critica la manera d’actuar del Barça amb la Superlliga
Comparteix
El català es posiciona contra el projecte liderat pel club blaugrana, el Madrid i la Juventus

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa