Món Esport
De Jong, obligat a marxar si el Barça vol inscriure els nous fitxatges

El Futbol Club Barcelona ha anat fent els deures d’incorporar nous fitxatges per millorar l’equip que dirigeix el tècnic de Terrassa, Xavi Hernández. Però, no obstant això, el club blaugrana té un problema molt important que ha de solucionar com més aviat millor, ja que per tal d’inscriure jugadors com Christensen, Kessié, Raphinha o, fins i tot, Sergi Roberto, ha d’alliberar una gran quantitat de massa salarial dels contractes dels seus futbolistes.

Precisament, un dels contractes vigents que més preocupen a Can Barça és el del migcampista dels Països Baixos, Frenkie de Jong, el qual va negociar unes condicions amb la junta de Bartomeu que actualment són inassumibles pel Barça. Aquest fet provoca que hi hagi certa desesperació dins dels despatxos del Futbol Club Barcelona, tot i que Joan Laporta va dir aquest divendres durant la roda de premsa de la presentació del brasiler Raphinha que era fals que el Barça es veu obligat a vendre Frenkie de Jong.

La massa salarial que alliberaria De Jong amb la seva venda

La venda del migcampista del Barça, tot i no ser una operació que agrada fer a la directiva blaugrana, és una necessitat, puix el futbolista alliberaria una quantitat de massa salarial equivalent a uns 42 milions d’euros més la suma del seu traspàs. A hores d’ara, l’únic club que està interessat a fitxar De Jong és el Manchester United que estaria desesperat per incorporar un futbolista que ja coneix l’actual entrenador del club britànic, Erik ten Hag. L’oferta del United seria d’uns 80 milions d’euros, fent que Frenkie de Jong es converteixi en una nova palanca pel Barça.

De Jong, la palanca per inscriure Kessié, Christensen i Sergi Roberto

Amb els 42 milions d’euros que alliberaria Frenkie de Jong de massa salarial, el Barça podria arribar a inscriure fins a tres jugadors que actualment no podrien disputar competicions oficials amb el Futbol Club Barcelona. Seria el cas dels fitxatges del defensa Christensen i el migcampista Kessié, juntament amb el reincorporat Sergi Roberto, el qual va renovar després d’acabar contracte. Aquest fet ha provocat que el de Reus no entrés dins de la dinàmica de fair play que té a hores d’ara el Barça, ja que els blaugranes tindrien previst incorporar el futbolista amb les normatives de fair play equivalents a l’1/1 un cop el club acabi l’any en positiu a finals del mes de juliol quan s’activi la venda del 15% restant dels drets televisius.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça sorprèn amb la convocatòria de la gira pels Estats Units
Notícia: El Barça sorprèn amb la convocatòria de la gira pels Estats Units
Comparteix
Frenkie de Jong i Memphis Depay viatgen amb Xavi a la gira dels Estats Units
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
El problema que se li obre a Xavi amb l’arribada de Lewandowski
Notícia: El problema que se li obre a Xavi amb l’arribada de Lewandowski
Comparteix
Xavi té un overbooking de davanters que haurà de gestionar durant tota la temporada
Robert Lewandowski, jugador del Bayern de Munic | Europa Press
Bayern i Barça arriben a un principi d’acord pel fitxatge de Lewandowski
Notícia: Bayern i Barça arriben a un principi d’acord pel fitxatge de Lewandowski
Comparteix
El Barça i el Bayern de Munic ja tindrien un principi d'acord d'una quantitat de més de 45 milions d'euros pel fitxatge de Robert Lewandowski
Jules Koundé, jugador del Sevilla | Sevilla FC
Les declaracions de l’entrenador del Sevilla que acosten Koundé al Barça
Notícia: Les declaracions de l’entrenador del Sevilla que acosten Koundé al Barça
Comparteix
Julen Lopetegui es refereix a la situació del central francès, que interessa al club blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa