Món Esport
Frenkie de Jong revela els seus plans de futur i fa un retret al Barça

Frenkie de Jong ha estat una de les notícies positives de l’inici de temporada del Barça. El futbolista neerlandès va estar tot l’estiu pendent de la seva situació i no va ser fins a finals d’agost que es va fer oficial que es quedava a Barcelona. L’ex de l’Ajax d’Amsterdam ha confessat que va estar frustrat i molest amb el club blaugrana, perquè es van filtrar detalls del contracte que els unia i ell no havia estat. Els blaugranes necessitaven ingressar diners per incorporar nous futbolistes i vendre’n d’altres per ajustar-se al fair play salarial; Frenkie de Jong era la venda perfecta. A més, el Manchester United va insistir fins al darrer moment per fitxar l’internacional oranje. Tanmateix, el fort desig del migcampista per quedar-se al Camp Nou es va complir i ha començat la temporada vestint de blaugrana. I no només això, sinó que ha aconseguit tornar a guanyar-se la confiança de Xavi Hernández amb molt bones actuacions sobre la gespa.

Molest amb el club per filtrar detalls del contracte

Segons Frenkie de Jong, el club va filtrar detalls del contracte que els uneix, fet que el va incomodar: “Jo no ho vaig filtrar i només hi ha una altra part que té els detalls de l’acord. Per tant, va ser cosa del club i penso que no era necessari. De cop i volta, hi havia un clam sobre que el meu contracte no estava en vigor, perquè l’anterior president, Josep Maria Bartomeu, no podia tancar-lo”, ha explicat De Jong al diari holandès De Telegraaf. En tot cas, el migcampista del Barça es va mantenir ferm en tot moment i convençut de la seva intenció: continuar vestint la samarreta culer, tot i el desesperat interès del Manchester United. El jugador de Països Baixos ho ha assolit i a més ha firmat un inici de temporada il·lusionant. Un cop acabi el Mundial de Qatar, veurem si Frenkie pot establir-se com a titular indiscutible als onzes de Xavi Hernández.

Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press

Vol continuar de blaugrana molt temps

“M’agradaria seguir al Barça vuit o deu anys més”. Així de contundent es mostra Frenkie de Jong quan li pregunten pel seu futur a Barcelona. El neerlandès viu molt a gust a la capital de Catalunya i vol demostrar que és capaç de rendir a gran nivell. “Tenia ganes de demostrar que soc millor que els altres”, declara Frenkie. Enguany, la competència al mig del camp és ferotge i és que comparteix posició amb dos joves talents: Pedri i Gavi. No obstant això, l’ex de l’Ajax creu que també pot rendir com a pivot, al lloc de Sergio Busquets i, per què no, convertir-se en el seu relleu.



Més notícies
Frenkie de Jong, a un escalfament al Camp Nou | Europa Press
Frenkie de Jong admet haver rebut pressions per marxar del Barça
Notícia: Frenkie de Jong admet haver rebut pressions per marxar del Barça
Comparteix
L'internacional neerlandès ha reiterat que el seu desig és continuar aquí i que a l'estiu va rebre pressions de la premsa i del president
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
El Barça hauria trobat una solució sorprenent al cas de Frenkie de Jong
Notícia: El Barça hauria trobat una solució sorprenent al cas de Frenkie de Jong
Comparteix
El Bayern de Munic hauria demanat la cessió del migcampista neerlandès
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
Escàndol a la vista amb el contracte de Frenkie de Jong
Notícia: Escàndol a la vista amb el contracte de Frenkie de Jong
Comparteix
El Barça hi denuncia indicis de criminalitat, i Bartomeu respon
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
El fitxatge somiat de Xavi Hernández vol que el Barça es pronuncií
Notícia: El fitxatge somiat de Xavi Hernández vol que el Barça es pronuncií
Comparteix
El futbolista té una oferta de renovació i vol saber si els blaugranes el poden fitxar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa