Món Esport
El Barça, a punt de solucionar un nou problema a Xavi

En la primera pretemporada de Xavi Hernández com a primer entrenador del primer equip del Futbol Club Barcelona, el club està treballant de valent per donar-li una plantilla que sigui el més competitiva possible. Però és ben sabut que perquè puguin arribar grans jugadors primer cal que surtin aquells amb els quals el terrassenc no compta. En aquest sentit, aquesta setmana podria marxar cedit al Sporting de Portugal Francisco Trincao.

Després d’haver estat un any cedit al Wolverhampton Wanderers, el club no ha exercit l’opció de compra que tenia per un valor de vint milions d’euros. Això ha significat que el davanter ha tornat al club al qual pertany, el Barça. Des del primer dia s’ha incorporat als entrenaments de Xavi. I tal com informa el diari Sport, si bé el club tenia esperances en el jugador, l’entrenador no hi compta, almenys, de moment.

Les condicions de la possible cessió de Trincao al Sporting de Portugal

Per això, segons les mateixes informacions, aquesta mateixa setmana podria posar rumb a l’equip verd-i-blanc. Ho faria en qualitat de cedit, i amb la mateixa opció de compra de vint milions d’euros. Aquest cop, es confia que el club de destí l’acabi efectuant, ja que va ser precisament a la lliga portuguesa on el futbolista s’ha sentit més còmode.

Això sí, un 20% del preu de l’hipotètic traspàs aniria a la caixa forta dels Wolves. També, com s’ha explicat, el fet que els britànics no hagin efectuat l’opció de compra ha implicat que hagin d’abonar sis milions d’euros als culers. Ara, la hipotètica nova cessió suposaria un ingrés econòmic i, alhora, que el club lisboeta es fes càrrec de la totalitat del salari del davanter. Per tant, alliberar massa salarial.

La trajectòria de Trincao al Barça

El jove jugador portuguès va ser fitxat per la junta directiva de Josep Maria Bartomeu de cara al mercat de fitxatges de l’estiu de 2020. Va arribar provinent de l’Sporting de Braga a canvi d’un traspàs de trenta milions d’euros. Va aterrar al primer Barça de Ronald Koeman però mai no es va consolidar. Va acumular bastants partits en el curs 2020/2021 -42-, però en la majoria ho va fer com a suplent.

Si bé va demostrar tenir qualitat, no va acabar de convèncer i per tant se li va buscar una sortida en forma de cessió, perquè continués creixent. I així ha estat. Als Wolves s’ha sentit més important. Però no s’hi ha consolidat, i per això no continuarà en un equip que ha recuperat Adama Traoré, cedit entre gener i juny precisament al Barça.



Més notícies
Cristiano Ronaldo, durant un partit contra el Barça | Europa Press
Situen Cristiano Ronaldo com a opció de fitxatge real per al Barça
Notícia: Situen Cristiano Ronaldo com a opció de fitxatge real per al Barça
Comparteix
Segons el diari As, Joan Laporta i Jorge Mendes haurien parlat sobre aquesta possibilitat durant un sopar
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Laporta afirma que el Barça tornarà a guanyar un sextet sota el seu mandat
Notícia: Laporta afirma que el Barça tornarà a guanyar un sextet sota el seu mandat
Comparteix
El president del club blaugrana s'ha mostrat molt optimista amb l'activació de les palanques econòmiques
Yaya Touré, exjugador del Barça, amb el triplet guanyat l'any 2009 | FC Barcelona
Un exjugador culer va convèncer Kessié perquè fitxés pel Barça
Notícia: Un exjugador culer va convèncer Kessié perquè fitxés pel Barça
Comparteix
Yaya Touré, compatriota del flamant fitxatge blaugrana, ha posat molt de la seva part a través de diverses trucades
Xavi Hernández, durant un entrenament | Europa Press
El Barça comença la pretemporada amb la presència d’un jugador inesperat
Notícia: El Barça comença la pretemporada amb la presència d’un jugador inesperat
Comparteix
Riqui Puig ha estat la sorpresa del primer dia de preparació per al curs 2022-2023

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa