Món Esport
Més males notícies per al Barça: Christensen, lesionat

Andreas Christensen, jugador del Futbol Club Barcelona, ha caigut lesionat aquest dijous. El defensa estava disputant un partit amb la selecció de Dinamarca, corresponent al procés classificatori per a la propera Eurocopa, contra Finlàndia, que ha acabat amb una victòria dels primers per 3-1, i s’ha retirat en la primera meitat. A falta de les proves mèdiques, podria ser una baixa molt sensible per a l’entrenador Xavi Hernández.

Fins ara, es coneix que té molèsties a la part posterior de la cuixa dreta. Per tant, és molt difícil vaticinar un temps de baixa, però aquest tipus de lesions acostumen a apartar els futbolistes durant unes dues setmanes.

Què significa això? Que la presència de Christensen perilla ni més ni menys que per a un partit assenyalat al calendari dels culers: la tornada de la semifinal de la Copa del Rei, en el Camp Nou i contra el Reial Madrid. Aquest matx es disputarà d’aquí a tretze dies. Tenint en compte que ja hi ha precedents de recaigudes, el més probable és que es decideixi no forçar. El pitjor dels escenaris seria un temps de baixa superior al de les dues setmanes.

Christensen, durant el Bayern-Barça | Europa Press
Christensen, durant el Bayern-Barça | Europa Press

Dembélé, Pedri, De Jong i Araujo també estan lesionats a hores d’ara

Christensen, doncs, s’afegeix a una llista de lesionats barcelonistes considerable. Ara mateix, i des de fa setmanes, tant Ousmane Dembélé com Pedri González estan lesionats. La presència del francès al clàssic esmentat és difícil, mentre que la del canari, que ha recaigut de la seva respectiva lesió, està descartada del tot.

Per la seva banda, després del darrer clàssic, el de LaLiga, van caure lesionats dos jugadors, Ronald Araujo i Frenkie de Jong. Tots dos s’han quedat a casa, i en els seus casos sí que es preveu que puguin estar contra el conjunt de Carlo Ancelotti.

Si finalment es confirma l’absència de Christensen al duel del torneig del KO, Xavi podria introduir Marcos Alonso en el seu lloc, i formar una defensa amb el madrileny, Alejandro Balde, Araujo i Jules Kounde. No deixa de ser una rereguarda de garanties, però l’absència de Christensen seria molt dolorosa, tenint en compte l’esplèndid estat de forma que està tenint últimament i en el gruix de la temporada.



Més notícies
Frenkie de Jong lluita amb Luka Modric durant el clàssic | Europa Press
Frenkie de Jong també cau lesionat després del clàssic
Notícia: Frenkie de Jong també cau lesionat després del clàssic
Comparteix
El jugador del Barça es recuperarà durant l'aturada de seleccions, i s'espera que ja estigui disponible en la tornada a la competició
Ronald Araujo, durant el clàssic | Europa Press
Araujo, lesionat després del clàssic
Notícia: Araujo, lesionat després del clàssic
Comparteix
El defensa central uruguaià té una sobrecàrrega a l'adductor de la cuixa esquerra
Pedri i Dembélé, jugadors del Barça | Europa Press
Pedri i Dembélé donen molt males notícies a Xavi i al Barça
Notícia: Pedri i Dembélé donen molt males notícies a Xavi i al Barça
Comparteix
Tots dos estan gairebé descartats per la tornada del clàssic de Copa al Camp Nou
Aubameyang celebra un gol contra el Madrid | Europa Press
El motiu surrealista gràcies al qual Aubameyang podria tornar al Barça
Notícia: El motiu surrealista gràcies al qual Aubameyang podria tornar al Barça
Comparteix
El davanter gabonès va baixar al vestidor del Barça després del clàssic i el Chelsea li podria rescindir el contracte

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa