Món Esport
Els tres fitxatges que Bartomeu va rebutjar i ara són estrelles mundials
  • CA

Josep Maria Bartomeu, expresident del Futbol Club Barcelona, va rebutjar el fitxatge de tres jugadors que, després d’haver-li estat oferts, s’han convertit en estrelles mundials, segons ha explicat l’exfutbolista i exvicepresident de l’Agrupació Barça Jugadors Josep Moratalla a Esport3. Concretament, Bartomeu va dir que no a l’arribada de Kylian Mbappé, Jude Bellingham i Ferran Torres abans que triomfessin i d’aquesta manera l’entitat blaugrana va perdre tres projectes de futur que al dia d’avui podrien haver ajudat el Barça a sortir de la crítica situació en què es troba.

El cas més flagrant és el d’Mbappé, qui ara és un dels jugadors cridats a marcar una època i Bartomeu i els alts càrrecs de la secretaria tècnica van rebutjar en el seu dia. Moratalla, que era l’encarregat d’observar futbolistes francesos, va recomanar el seu fitxatge, però l’operació no es va tancar: “La gent de dalt és qui prenia les decisions i això era un problema estructural, ja que no se’ns demanava l’opinió a la xarxa de la secretaria tècnica”. Mbappé podria haver arribat el Barça en comptes d’Ousmane Dembélé el 2017 i per un preu inferior al seu compatriota.

Un altre cas que crida l’atenció és el de Ferran Torres, qui aquest hivern podria fitxar pel Barça per uns 70 milions d’euros, però que en el seu dia podria haver arribat per molts menys diners. Moratalla afirma que “quan el vaig veure vaig fer un informe molt favorable, molt abans que el Manchester City s’interessés per ell”. La gran diferència de preu que hi hauria hagut és el que més destaca: dels 70 milions que es demanen ara, podria haver fitxat pel Barça per només 7 milions d’euros.

Finalment, Jude Bellingham, actual jugador del Borussia Dortmund i un dels projectes de futur més interessants, també hauria pogut arribar a Barcelona ara fa temps. Moratalla explica que “el vam tenir aquí abans que marxés a Alemanya” i es posa les mans al cap per no haver “fet operacions com aquesta”. Actualment es diu que el Liverpool podria arribar a pagar uns 100 milions d’euros per ell.



Més notícies
Una estelada blaugrana al Camp Nou | Europa Press
Catalanofòbia gratuïta contra una piulada del Barça
Notícia: Catalanofòbia gratuïta contra una piulada del Barça
Comparteix
Un usuari ha faltat insultat el club per piular en català
Erling Haaland, durant un partit | Europa Press
El fitxatge de Haaland per al Barça és una opció real
Notícia: El fitxatge de Haaland per al Barça és una opció real
Comparteix
Laporta s'ha reunit amb Mino Raiola, el seu agent, i treballa amb CVC per arribar a un acord

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa