Món Esport
El fitxatge de Haaland per al Barça és una opció real
  • CA

El davanter noruec Erling Braut Haaland és un dels jugadors de moda del futbol europeu. El seu agent, Mino Raiola, ja ha confirmat que aquest estiu abandonarà el Borussia Dortmund i ha situat només quatre equips com a possibles destins: el Futbol Club Barcelona, el Reial Madrid, el Bayern de Munic i el Manchester City. Malgrat que a can Barça això semblava una opció inviable a causa de la situació econòmica crítica de l’entitat blaugrana, el cert és que alguns indicis apunten a una possibilitat real d’una arribada de Haaland al Camp Nou l’estiu vinent.

Segons ha avançat el periodista italià especialitzat en fitxatges Fabrizio Romano, Joan Laporta, president del Barça, s’hauria reunit amb Raiola aprofitant la celebració de la gala dels premis Golden Boy a Torí. En aquesta trobada s’hauria parlat directament del possible fitxatge de Haaland per al Futbol Club Barcelona. Cal recordar que, de fet, Raiola i Laporta ja havien parlat d’aquest jugador el passat mes d’abril. A més a més, Romano també ha revelat altres noms que podrien haver sortit en aquesta reunió, com el del migcampista francès del Manchester United Paul Pogba, qui també treballa amb l’agent italià.

El gran conflicte en què es troba el Barça al dia d’avui és d’on traurà els diners i com ampliarà el marge salarial per poder afrontar el fitxatge d’una estrella com Haaland, que costaria uns 100 milions d’euros i tindria un sou molt elevat. En aquest sentit, una informació que publiquen diversos mitjans de comunicació podria esclarir aquests dubtes. El Futbol Club Barcelona estaria treballant amb l’entitat de capital de risc CVC per arribar a un pacte que permetria una injecció financera molt important. Cal tenir en compte que aquesta és l’empresa amb la qual treballa LaLiga en el controvertit acord que Laporta va rebutjar el passat mes d’agost i que va impedir la renovació de Leo Messi. Ara, però, el Barça i CVC treballarien per arribar a una entesa que pogués satisfer les dues parts.



Més notícies
Erling Braut Haaland celebra un gol | Europa Press
El Barça entra a la fase final pel fitxatge de Haaland
Notícia: El Barça entra a la fase final pel fitxatge de Haaland
Comparteix
El seu agent, Mino Raiola, ha insinuat que marxarà del Borussia Dortmund aquest estiu
Alèxia Putellas rep la Creu de Sant Jordi | Europa Press
Nit de premis i reconeixements a can Barça
Notícia: Nit de premis i reconeixements a can Barça
Comparteix
Alèxia Putellas ha rebut la creu de Sant Jordi i Pedri i Martens han estat guardonats als Golden Boy

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Victor a desembre 14, 2021 | 13:42
    Victor desembre 14, 2021 | 13:42
    Es un jugador problemàtic de caràcter. Això mai és una bona opció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa