Món Esport
Nit de premis i reconeixements a can Barça
  • CA

La capitana del primer equip femení del Futbol Club Barcelona, Alèxia Putellas, ha rebut la Creu de Sant Jordi al Teatre Municipal Cooperativa de Barberà del Vallès, entregada per part del president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès. La migcampista de Mollet del Vallès ha estat reconeguda per haver liderat el conjunt blaugrana a l’èxit europeu amb la consecució de la UEFA Women’s Champions League i el triplet i també per haver guanyat la Pilota d’Or, fet que ha situat el futbol català femení al centre del món.

En el seu discurs, Putellas s’ha mostrat molt satisfeta: “És una distinció de les més importants que pot rebre qualsevol esportista català i catalana”. És la primera dona futbolista que aconsegueix aquesta distinció i ha reconegut estar molt “emocionada” al respecte. La portaveu del Futbol Club Barcelona i vicepresidenta institucional, Maria Elena Fort, ha acompanyat la capitana culer en aquest esdeveniment. El pivot català de Sant Boi de Llobregat Pau Gasol també hauria d’haver recollit aquest reconeixement, però finalment no ha assistit a la gala i els seus pares ho han fet en el seu nom.

Pedri i Martens, als Golden Boy

D’altra banda, en la mateixa nit, Pedri González i Lieke Martens han estat els protagonistes de la gala dels Golden Boy. El primer ha rebut el premi a millor jugador jove d’Europa i la segona a millor jugadora del continent. El mitjà esportiu italià Tuttosport ha celebrat l’acte a la ciutat de Torí i el president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha acompanyat els dos futbolistes en aquest esdeveniment. Pedri ha estat reconegut pel seu rendiment excels amb el Barça i la selecció espanyola, mentre que Martens ha rebut el premi per ser la cara més famosa o mediàtica a nivell internacional del famós equip femení del triplet.



Més notícies
Gerard Piqué, jugador del Barça | Europa Press
El sorteig de l’Europa League no té pietat del Barça
Notícia: El sorteig de l’Europa League no té pietat del Barça
Comparteix
Els blaugranes s'enfrontaran al Nàpols, el rival més difícil que els podia tocar
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
VÍDEO | Laporta, insultat i increpat per aficionats del Barça
Notícia: VÍDEO | Laporta, insultat i increpat per aficionats del Barça
Comparteix
El president blaugrana ha estat assaltat a la sortida de l'estadi del Sadar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa