Món Esport
Bartomeu despatxa la seva declaració sobre el Barçagate en deu minuts
  • CA

Josep Maria Bartomeu, expresident del Futbol Club Barcelona, ha fet la seva primera declaració sobre el Barçagate o escàndol de les xarxes socials relacionat amb la seva etapa al capdavant de l’entitat blaugrana. Cal recordar que quan va ser detingut el mes de març, es va acollir al seu dret a no declarar, així que aquest cop ha estat la primera vegada que ha parlat sobre aquest tema davant de la justícia. Concretament, ha acudit al jutjat número 13 de Barcelona amb relació a la querella interposada pel propietari de Mediapro, Jaume Roures, per injúries i calúmnies.

Segons ha revelat Ràdio Barcelona, Bartomeu, com era d’esperar, ha negat tota mena de relació amb el Barçagate i ho ha fet en uns deu minuts. La seva defensa ha consistit a assegurar que sí que va contractar empreses com i3 Ventures o Nicestream, les quals van protagonitzar l’escàndol de les xarxes socials, però que no els va dictar quina hauria de ser la seva estratègia. Diu que el 2017, després de la marxa de Neymar Jr. al París Saint-Germain (PSG) i del referèndum de l’1 d’octubre, va detectar que l’ambient a les xarxes socials era molt contrari al club, així que va contractar aquestes empreses per fer-ne un monitoratge. Ara bé, Carlos Ibáñez, director general d’i3 Ventures, va declarar fa uns mesos que ells enviaven informes a la junta directiva en els quals s’explicava tot el que feien.

La Vanguardia revela el contingut concret d’algunes de les declaracions de Bartomeu, qui hauria assegurat que “mai vaig demanar la creació de cap compte a les xarxes socials per atacar cap persona”. Cal tenir en compte que aquestes empreses van crear perfils en els quals vexaven llegendes del club, com Pep Guardiola o Xavi Hernàndez, als qui es consideraven contraris a Bartomeu. També ho van fer amb figures menys relacionades amb el president, com el mateix Jaume Roures, que per això s’ha querellat contra l’expresident blaugrana. Jaume Masferrer, mà dreta de Bartomeu durant la seva presidència, també ha declarat amb ell i ha reconegut l’existència d’aquests comptes, però ha dit desconèixer qui hi havia darrere.



Més notícies
Xavi Hernàndez i Joan Laporta, en arxiu | FC Barcelona
Un possible acord entre el Barça i Xavi sacseja el barcelonisme
Notícia: Un possible acord entre el Barça i Xavi sacseja el barcelonisme
Comparteix
El club i l'entrenador han desmentit aquestes informacions
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Per què Koeman segueix sent entrenador del Barça?
Notícia: Per què Koeman segueix sent entrenador del Barça?
Comparteix
El cessament del tècnic li costaria 13 milions d'euros al club blaugrana

Comentaris

  1. Icona del comentari de: S'ha de dir a octubre 05, 2021 | 10:28
    S'ha de dir octubre 05, 2021 | 10:28
    Astorat de veure que l'advocat de Bartomeu és l'ex-militant de FN àlies "el Torrellas". Com hi ha món !
  2. Icona del comentari de: de moment una nit a la presó a octubre 05, 2021 | 10:39
    de moment una nit a la presó octubre 05, 2021 | 10:39
    el titella del grupo godo, de nou als jutjats, però és clar, ell no en sabia res ... porque será
  3. Icona del comentari de: ferran a octubre 05, 2021 | 11:46
    ferran octubre 05, 2021 | 11:46
    Contractar aquestes empreses va ser com contractar les clavegueres per espiar i fer mal al Barça..L’únic dubte, és si aquest inútil ho va fer conscient-ment, o era víctima d’un xantatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa