Aquests han estat els errors del Barça contra el Bayern, segons Xavi

Xavi Hernández, entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa després de la derrota contra el Bayern de Munic a la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League. Si bé la sensació de molts culers ha estat més aviat positiva malgrat el resultat, ja que s’ha pogut competir de tu a tu contra un dels millors equips d’Europa com feia temps que no passava, Xavi no ha mostrat la mateixa imatge. El tècnic català ha confessat que ha marxat “cabrejat” del partit.

Els errors del Barça contra el Bayern, segons Xavi Hernández

Xavi ha exposat tots els errors que ha comès el seu equip. El més destacat ha estat no aprofitar cap de les ocasions de gol que han tingut els blaugranes, que han estat moltes més que les dels bavaresos: “No es pot perdonar tant. Els hem perdonat i ho hem acabat pagant”. D’altra banda, també s’ha referit als dos gols encaixats. En aquest sentit, també ha parlat del davanter polonès Robert Lewandowski, que ha fallat ocasions que no acostuma a errar. Xavi ha dit que això “ha passat a l’estadi on no havia de passar”.

Robert Lewandowski, durant el partit contra el Bayern | FC Barcelona

Tot i que la defensa del Barça ha estat molt ben col·locada durant gairebé tot el partit, Xavi considera inadmissibles els errors que s’han comès en les dues dianes alemanyes: “Competir també significa defensar bé els córners i aturar les transicions”. Ha qualificat el resultat de “totalment negatiu”. El tècnic egarenc ha assegurat que marxa especialment enfadat, perquè el Barça ha perdut l’oportunitat de “guanyar en aquest estadi d’una vegada per totes”.

Xavi també rescata algunes coses positives

Pel que fa a les coses positives, Xavi ha deixat clar que el Barça ha “dominat i sotmès” el Bayern. És per això que ha explicat que se sent “enfadat, però també orgullós”. Ha definit la primera part del seu equip com a “excel·lent” i considera que el seu conjunt ha estat “millor” que el rival en línies generals. També ha destacat la “intensitat” dels seus jugadors per “igualar el físic” del Bayern i el “domini de la pilota”.

Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)
Notícia: Cop dur del Bayern a un Barça que ha merescut moltíssim més (2-0)