Món Esport
El Barça desencalla un partit difícil contra el Betis i és més líder (1-2)

El Futbol Club Barcelona dormirà aquesta nit a vuit punts del Reial Madrid, amb el màxim avantatge que ha aconseguit en aquesta temporada respecte a l’etern rival. Els blaugranes s’han desfet del Reial Betis a l’Estadi Benito Villamarín en el partit corresponent a la dinovena jornada de Lliga. Els de Xavi Hernández han estat clarament superiors al seu contrincant, però ha costat molt que la pilota entrés. Finalment, Raphinha, després d’una gran assistència d’Alejandro Balde, ha obert la llauna. Posteriorment, Robert Lewandowski ha sentenciat el duel per fer que el seu equip sigui encara més líder. Un greu error de Jules Koundé ha acabat en un gol en pròpia porteria a la recta final, però s’ha quedat en una anècdota (1-2).

La crònica del Betis-Barça

Xavi ha pogut comptar amb Lewandowski després de tres partits consecutius de Lliga amb el polonès sancionat. Tot i això, no ha pogut marcar la diferència com s’esperava fins a la segona meitat. El Barça ha patit molt per trobar el gol durant la gran majoria del partit i no es pot dir que no hagi rondat la porteria de Rui Silva, ja que ha rondat constantment l’àrea rival. S’ha de dir que els blaugranes han dominat l’enfrontament de forma clara. A la primera meitat Pedri ha tingut una ocasió claríssima que ha tret el porter portuguès. També Raphinha, que ha vist com li anul·laven un gol per un clar fora de joc després d’una molt bona centrada de Frenkie de Jong.

Robert Lewandowski, durant el partit contra el Betis | FC Barcelona
Robert Lewandowski, durant el partit contra el Betis | FC Barcelona

A la segona meitat s’ha mantingut la mateixa dinàmica, fins i tot accentuada. S’ha jugat constantment al camp del Betis i molt a prop de l’àrea de Rui Silva, però la pilota no volia entrar. Pedri ho ha tornat a intentar amb un xut que no ha entrat de miracle i que el porter dels andalusos ha rebutjat amb una gran intervenció. Quan semblava que el Barça es començava a desesperar, amb Raphinha reclamant penals per buscar el gol de la victòria, ha aparegut Balde per arreglar-ho tot. El lateral català ha fet una gran acció per la banda esquerra, ha driblat un rival amb moltíssima velocitat i ha servit una passada deliciosa perquè Raphinha marqués a plaer. Això ha passat just abans del minut setanta.

Després del gol, el Barça tenia el repte més difícil, tenint en compte els precedents: assegurar la victòria sense patir. En els primers minuts, semblava que seria complicat. El Betis s’ha començat a apropar a la porteria de Ter Stegen i només les males decisions dels davanters verd-i-blancs han impedit l’empat. El Barça, però, conscient que aquest és el seu problema principal en aquest tram de temporada, ha apostat per recuperar el control de la pilota i això acostuma a sortir bé. El Betis ha deixat d’arribar i els blaugranes han trobat la recompensa amb el gol de la sentència i de la tranquil·litat, obra de Lewandowski, ara sí, a la sortida d’un córner. Només quedaven deu minuts per al final i la victòria ja no se’ls hi ha escapat, tot i que Koundé ha marcat un gol en pròpia porteria que ha quedat una anècdota desafortunada.



Més notícies
Jules Kounde, jugador del Barça | Europa Press
DIRECTE | Betis-Barça de Lliga (1-2)
Notícia: DIRECTE | Betis-Barça de Lliga (1-2)
Comparteix
L'equip blaugrana visita el Benito Villamarín en el partit corresponent a la jornada 17 del campionat domèstic
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
L’estratègia del Barça per no donar per tancat el mercat d’hivern
Notícia: L’estratègia del Barça per no donar per tancat el mercat d’hivern
Comparteix
El club ha acordat l'arribada del prometedor lateral dret mexicà Julián Araujo, i està esperant que la FIFA aprovi el moviment després d'uns problemes burocràtics aliens
Lewandowski parla amb Gil Manzano després de la seva expulsió | FC Barcelona
El Barça recupera jugadors importants per a la Lliga
Notícia: El Barça recupera jugadors importants per a la Lliga
Comparteix
Robert Lewandowski i Ferran Torres ja han complert els seus respectius partits de sanció
Tebas, president de LaLiga | Europa Press
LaLiga i Tebas, disposats a fer-li la vida impossible al Barça amb Gavi
Notícia: LaLiga i Tebas, disposats a fer-li la vida impossible al Barça amb Gavi
Comparteix
L'organisme que regula la competició estatal vol 'desinscriure' la fitxa del futbolista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa