Món Esport
Quan i on veure el primer partit del Barça a la Champions

El Futbol Club Barcelona debuta aquesta nit a la UEFA Champions League de la temporada 2022-2023. El primer partit no és el més atractiu, ja que els blaugranes s’enfronten al Viktoria Pilsen txec al Camp Nou, però, de totes maneres, és un dels més importants. El grup dels culers a la Lliga de Campions és el més complicat de tots, amb el Bayern de Munic i l’Inter de Milà, així que guanyar el Viktoria Pilsen, el rival més fluix amb diferència, és vital per classificar-se per a les eliminatòries finals. Seria un cop molt dur caure eliminats per segona temporada consecutiva a la fase de grups, així que treure tots els punts possibles és indispensable i una relliscada contra el conjunt txec seria del tot intolerable.

Com arriba el Barça a aquest partit?

A més a més, a diferència de la temporada passada, el Barça té equip per competir per la Champions. Els blaugranes no són els favorits per guanyar-la, però les arribades de Robert Lewandowski, Jules Koundé i Raphinha entre altres sí que exigeixen fer un bon paper. Més enllà del primer partit de Lliga, els altres tres duels oficials dels de Xavi Hernández han estat molt bons, així que contra el Viktoria Pilsen s’espera la mateixa progressió i una victòria fins i tot còmoda. Això sí, és probable que el tècnic català faci alguna rotació, així que aquest podria ser el seu onze, amb alguns canvis destacats respecte a les últimes jornades: Ter Stegen; Koundé, Araujo, Christensen, Jordi Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Dembélé, Lewandowski, Ferran.

El Viktoria Pilsen, el rival

A l’altra banda hi haurà el Viktoria Pilsen, un equip clarament inferior al Barça, però amb alguns aspectes a destacar. Per exemple, si bé és cert que la temporada passada els txecs no van disputar cap competició europea, també s’ha de dir que és un equip que no ha perdut cap partit des de fa gairebé un any. El Viktoria Pilsen és un conjunt molt rocós defensivament i es pot donar la circumstància que al Barça li costi trencar les seves línies. A més a més, també és un rival perillós al contraatac i a pilota aturada, amb la capacitat de marcar gols sense generar gaire joc.

Horari i TV del primer partit del Barça a la Champions

El partit entre el Futbol Club Barcelona i el Viktoria Pilsen, corresponent a la primera jornada de la fase de grups de la UEFA Champions League, es disputarà aquest dimecres 7 de setembre al Camp Nou a les 21:00h. El duel es podrà veure en directe per televisió a través del canal Movistar Liga de Campeones i, com sempre, també es podrà seguir minut a minut a la web i al compte de Twitter de Món Esport.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona | Europa Press
Tres absències destacades a la primera convocatòria de Xavi a la Champions
Notícia: Tres absències destacades a la primera convocatòria de Xavi a la Champions
Comparteix
Marcos Alonso i Bellerín encara no estan preparats per jugar, mentre que Pjanic abandona el Barça
Jordi Alba i Gerard Piqué, en arxiu | Europa Press
Xavi envia un missatge contundent a Piqué i Jordi Alba
Notícia: Xavi envia un missatge contundent a Piqué i Jordi Alba
Comparteix
L'entrenador del Barça demana que s'esforcin més si volen recuperar la titularitat
Gerard Piqué, jugador del Barça | FC Barcelona
Koundé explica el nou paper de Piqué al Barça
Notícia: Koundé explica el nou paper de Piqué al Barça
Comparteix
El capità blaugrana continua inèdit en competicions oficials, en detriment del gran rendiment del francès i els altres centrals
Jules Koundé, jugador del Barça | FC Barcelona
La gran capacitat d’adaptació de Koundé a les circumstàncies del Barça
Notícia: La gran capacitat d’adaptació de Koundé a les circumstàncies del Barça
Comparteix
El francès destil·la maduresa en explicar com ha viscut les primeres setmanes a l'equip de Xavi Hernández

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa