Món Esport
Quan i on veure l’últim partit de Piqué amb el Barça

Malgrat que el dissabte passat Gerard Piqué ja va rebre un comiat i un gran homenatge al Camp Nou en haver-hi disputat el seu últim partit, el defensa central blaugrana encara té un compromís més. El Futbol Club Barcelona s’enfronta aquest dimarts a l’Osasuna al Sadar i l’entrenador culer, Xavi Hernández, encara compta amb Piqué per a aquest duel. Es tracta de l’última cita del Barça abans de l’aturada de gairebé dos mesos pel Mundial de Qatar i el llegendari central català encara podria tenir minuts. A més a més, és un duel molt important, perquè si els blaugranes sumen els tres punts, n’agafaran cinc d’avantatge respecte al Reial Madrid, que haurà de guanyar contra el Cadis per mantenir-se a prop dels culers.

Gerard Piqué, durant el seu últim partit al Camp Nou | Europa Press
Gerard Piqué, durant el seu últim partit al Camp Nou | Europa Press

L’alineació del Barça

Si bé és cert que no és gaire probable que Piqué sigui titular, sí que podria ser que tingués alguns minuts, ja que Xavi té moltes baixes en defensa. Els dos millors centrals del Barça són baixa, Ronald Araujo i Jules Koundé, de la mateixa manera que també ho és el lateral dret Sergi Roberto. A més a més, Xavi també té Memphis Depay i Franck Kessié a la infermeria. Per tots aquests motius, s’espera que l’onze titular sigui el següent: Ter Stegen; Bellerín, Christensen, Eric, Balde; De Jong, Gavi, Pedri, Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati.

Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Gerard Piqué, jugador del FC Barcelona | Europa Press

El rival, l’Osasuna

Jugar al Sadar mai no és fàcil per cap equip, però el Barça té especials problemes en aquest estadi. Des que l’Osasuna va tornar fa pocs anys a la Primera Divisió, els blaugranes han sumat dos empats i només una victòria al camp dels navarresos. A més a més, els de Iagoba Arrasate ja han aconseguit treure-li punts al Reial Madrid aquesta temporada i són els cinquens classificats de la Lliga, així que no serà un enfrontament senzill per als de Xavi. A més a més, amb el Chimy Ávila completament recuperat de la seva lesió, l’Osasuna compta amb un gran perill ofensiu.

Horari i televisió

El partit entre el Club Atlético Osasuna i el Futbol Club Barcelona, corresponent a la catorzena jornada de la Primera Divisió, es disputarà aquest dimarts vuit de novembre a les 21:00h a l’estadi del Sadar, a Pamplona. A Catalunya es podrà veure a través de la televisió DAZN i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través del web d’El Món i el compte de Twitter de Món Esport amb els comentaris de Gabriel Izcovich.



Més notícies
Gerard Piqué, durant el seu últim partit al Camp Nou | Europa Press
Xavi convoca Piqué per a l’últim partit del Barça abans del Mundial
Notícia: Xavi convoca Piqué per a l’últim partit del Barça abans del Mundial
Comparteix
Koundé continua sent baixa i el tècnic català podria necessitar el central que viatjarà amb l'equip per última vegada
Jugadors del Rayo Vallecano celebrant el tercer gol al Madrid | Rayo Vallecano
El Madrid regala el lideratge al Barça amb un partit nefast a Vallecas (3-2)
Notícia: El Madrid regala el lideratge al Barça amb un partit nefast a Vallecas (3-2)
Comparteix
El Rayo s'imposa al Reial Madrid en un duel molt fluix dels de Carlo Ancelotti
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi torna a queixar-se de la sort del Barça als sortejos europeus
Notícia: Xavi torna a queixar-se de la sort del Barça als sortejos europeus
Comparteix
El tècnic català ha lamentat que el Manchester United sigui el rival dels blaugranes a l'Europa League
Ronald Araujo, amb la selecció de l'Uruguai | @Uruguay
Araujo, més a prop d’arribar al Mundial
Notícia: Araujo, més a prop d’arribar al Mundial
Comparteix
El periodista català Gerard Romero assegura que el central del Barça, en fase de recuperació, ha viatjat a Qatar per tractar-s'hi amb un fisioterapeuta del club

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa