Món Esport
Les notes dels jugadors del Barça en la derrota contra l’Inter de Milà

El Futbol Club Barcelona ha perdut el tercer partit de la fase de grups de la UEFA Champions League a l’estadi Giuseppe Meazza contra l’Inter de Milà. Cap dels dos equips ha fet un bon partit, però la punteria dels italians des de fora l’àrea i dues decisions arbitrals molt polèmiques han decantat la balança a favor del conjunt local. Molts dels jugadors del Barça han tingut un mal paper, aquestes són les seves notes.

Ter Stegen (6)

Poca cosa ha pogut fer el porter alemany en el gol de l’Inter, que ha estat un xut potent, llunyà i inesperat, que ha anat ajustat al pal i, a més a més, l’ha agafat a contrapeu. Uns minuts abans n’havia aturat un de similar que anava més centrat.

Sergi Roberto (6)

Abans de l’inici del duel moltes mirades estaven centrades en aquesta posició, però el futbolista de Reus no ha cridat l’atenció en cap sentit. Partit correcte.

Andreas Christensen (6)

Els centrals no han estat especialment exigits per l’Inter, ja que els italians han arribat molt poc a la porteria del Barça. Ha intervingut bé en diverses accions defensives, però podria haver ajudat més a fer circular la pilota en atac.

Eric Garcia (6)

Valoració idèntica a la de Christensen, amb dos matisos. Ha perdut alguna pilota que podria haver posat el Barça en problemes, però també ha fet una segada sensacional per aturar una acció ofensiva dels italians.

Marcos Alonso (4)

Havia de donar profunditat en atac com a carriler i ho ha intentat, però no ha estat gens encertat. En el partit contra el Bayern de Munic va brillar, però contra l’Inter no ha tingut la nit. En defensa no ha hagut d’intervenir especialment.

Sergio Busquets (6)

Continua sent el pal de paller de l’equip. Ha buscat bones passades en atac i ha recuperat pilotes importants en defensa, com sempre, però també ha estat un dels responsables que el joc del Barça no fos especialment fluid.

Gavi (5)

El migcampista andalús ha estat desaparegut durant gairebé tot el partit. La seva intensitat sempre acaba aportant coses positives a l’equip, però podria haver donat molt més.

Pedri (8)

És l’únic jugador de qui es pot dir que ha fet un bon partit, sense pal·liatius. Ha estat el far del Barça durant tot el duel i l’encarregat d’evitar que hi hagués encara més descontrol en el joc dels blaugranes. Ha marcat un gol que s’ha anul·lat per unes mans molt polèmiques d’Ansu Fati.

Ousmane Dembélé (3)

Ha tingut moltíssima responsabilitat en atac, sobretot a la primera meitat, i ha fallat estrepitosament. Gairebé totes les jugades ofensives passaven per la seva banda i les seves botes i no ha fet res més que perdre pilotes o errar centrades. A la segona part ha estat lleugerament millor. Ha enviat una pilota al pal i ha centrat la pilota que ha acabat amb el gol anul·lat de Pedri.

Robert Lewandowski (4)

Ha jugat el davanter polonès? El cert és que gairebé no ha participat en tot el duel. No només és culpa seva, també ha estat mèrit de la defensa de l’Inter, molt concentrada a anul·lar-lo, i demèrit dels jugadors del Barça. En qualsevol cas, s’espera més d’un futbolista com ell en un partit com aquest.

Raphinha (3)

No ha tingut tanta responsabilitat com Dembélé i ha hagut de jugar per dins i no tan obert, cosa que no li va tan bé. Això no excusa, però, que no hagi estat capaç de desequilibrar en cap de les ocasions que ha tingut.

L'onze titular del Barça en el partit contra l'Inter de Milà | FC Barcelona
L’onze titular del Barça en el partit contra l’Inter de Milà | FC Barcelona

Gerard Piqué (5)

Ha estat el primer canvi, obligat per una lesió de Christensen. Ha mostrat alguns dubtes en defensa, però tampoc no han estat del tot problemàtics. Al final del partit ha intentat aportar en atac.

Ansu Fati (5)

Novament, el davanter guineà s’ha esforçat i ho ha intentat, però no ha pogut aportar l’aire fresc que s’esperava des de la banqueta per suposar un canvi important per al seu equip.

Alejandro Balde (5)

Bastant millor que Marcos Alonso en la mateixa posició, però no ha tingut temps de generar cap bona ocasió ofensiva. En defensa ha estat molt poc exigit i en atac se l’ha vist una mica nerviós, cosa comprensible per la seva edat i per l’escenari i la responsabilitat del partit en qüestió.

Franck Kessié (5)

Ha tingut molt pocs minuts, però ha estat correcte.



Més notícies
L'Inter de Milà celebra un gol contra el Barça | @Inter
El Barça exhibeix la pitjor versió de la temporada i perd a Milà (1-0)
Notícia: El Barça exhibeix la pitjor versió de la temporada i perd a Milà (1-0)
Comparteix
El conjunt blaugrana ha estat del tot desencertat contra l'Inter i es complica la vida a la Champions
Robert Lewandowski, jugador del Barça | Europa Press
DIRECTE | Inter-Barça de Champions (1-0)
Notícia: DIRECTE | Inter-Barça de Champions (1-0)
Comparteix
Jornada 3 de la fase de grups
Slavko Vincic, àrbitre de l'Inter-Barça | Europa Press
Així ha estat la decisió arbitral a l’Inter-Barça que indigna els culers
Notícia: Així ha estat la decisió arbitral a l’Inter-Barça que indigna els culers
Comparteix
Dumfries ha tocat la pilota amb la mà per evitar un remat d'Ansu Fati al minut 90, i amb 1-0 al marcador
Xavi Hernández, entrenador del Barça, a Milà | Europa Press
Xavi, més enfadat que mai contra l’arbitratge: “Indignant, no entenc res”
Notícia: Xavi, més enfadat que mai contra l’arbitratge: “Indignant, no entenc res”
Comparteix
L'entrenador del Barça ha reaccionat amb molta contundència contra les decisions que s'han pres en el partit contra l'Inter de Milà de la Champions

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa