El gran triomfador del partit de Lliga del Barça a Sevilla

El Futbol Club Barcelona ha disputat un molt bon partit a l’Estadio Ramon Sánchez-Pizjuán que ha servit per superar el Sevilla amb un resultat contundent. En molts dels aspectes tècnics, els de Xavi han estat formidables tot i que durant els vint primers minuts el barcelonisme ha patit diversos ensurts amb les aproximacions del Sevilla FC a l’àrea de Ter Stegen. No obstant això, si hi ha un gran triomfador que ha destacat amb el seu rendiment durant el partit és el del defensa central català, Eric Garcia.

Eric Garcia s’ha guanyat la titularitat amb Xavi

Si bé Eric Garcia ha estat força criticat durant la darrera temporada per tenir un rendiment baix o per sota del qual s’esperava d’ell, el central de Martorell ha començat la temporada deixant enrere totes les crítiques i fent un pas endavant en termes de joc que s’han confirmat amb els galons que Xavi ha donat al jove defensa del Barça. I és que, en un moment en el qual el club blaugrana no disposa d’un central esquerrà al seu equip, Xavi opta per posar Eric Garcia a la posició de defensa central esquerra per treure la pilota, fet que està donant un alt rendiment.

Eric Garcia ha salvat el gol del Sevilla en més d’una ocasió

Durant el partit amb el Sevilla, Eric Garcia ha estat providencial en termes defensius, ja que el de Martorell ha salvat un gol claríssim del Sevilla res més començar la segona part. A més a més, pocs instants després, el futbolista ha estat l’autor del tercer gol de l’equip blaugrana signant la sentència del partit, tot i que pocs minuts més tard, Eric Garcia ha hagut d’abandonar el terreny de joc per unes molèsties musculars que no han permès que el català acabés el partit. Sembla que el jugador està bé i que no està lesionat, per tant, podria jugar algun minut contra el Victoria Plzen aquest dimecres.