Món Esport
El Barça perd Gavi i Pedri per a la tornada contra el Manchester United

El Futbol Club Barcelona ha salvat un empat en l’anada de l’eliminatòria de la UEFA Europa League contra el Manchester United. Els blaugranes han començat la segona part guanyant, però una reacció fulgurant de Marcus Rashford ha establert una remuntada que ha evitat Raphinha. Al final, en clau resultadista, no és mal negoci. Tot i això, hi ha hagut dues circumstàncies que faran que els catalans hagin de visitar el mític estadi Old Trafford sense els seus dos grans interiors: Pedri González i Gavi.

Pedri té una lesió muscular que el podria tenir de baixa unes setmanes

Pel que fa a Pedri, el canari s’ha retirat lesionat del partit. Ho ha fet en el minut 40 de la primera meitat, amb encara molts minuts al davant. En un moment, ha notat un dolor a un múscul de la cama, que l’ha obligat a tirar-se a terra i, posteriorment, a marxar a la banqueta. Sergi Roberto l’ha hagut de substituir.

Com ha informat el club a les seves xarxes socials, el migcampista té una lesió al recte anterior de la cuixa dreta, i queda “pendent de proves per saber l’abast exacte de la lesió”. Si bé no sembla gaire greu, el fet que només quedin set dies pel partit de tornada descarta pràcticament la presència de Pedri.

Evidentment, també es perdrà el partit de LaLiga d’aquest cap de setmana contra el Cadis. I, a l’horitzó, també perilla la seva participació en la visita a l’Almeria, el dia 26 de febrer, i en un altre duel esperat i prestigiós: l’anada de la semifinal de la Copa del Rei, contra el Reial Madrid i al Santiago Bernabéu. Es disputarà el dia 2 de març. Per tant, d’aquí només dues setmanes.

Gavi ha vist la tercera groga en competició europea i complirà sanció

D’altra banda, qui segur que es perdrà la visita al camp dels britànics és Gavi. L’andalús ha vist la targeta groga en la segona meitat del partit contra els red devils al Camp Nou, en tallar un contraatac estirant la samarreta el rival Fred. És la tercera targeta groga que veu en competicions europees aquesta temporada, després de la que li van ensenyar en la visita a l’Inter de Milà i en el tràmit en terres txeques, contra el Viktoria Pilsen.

Xavi haurà de reestructurar el mig del camp, amb el retorn de Busquets

Són dues baixes que suposen un greu contratemps per a Xavi, ja que Pedri i Gavi formen una parella indiscutible com a interiors. El millor moment culer de la temporada s’ha donat les últimes setmanes, amb aquell partit de la final de la Supercopa d’Espanya contra el Reial Madrid, amb tots dos sobre la gespa, i amb el reconeixible 4-4-2 com a esquema. Tot i això, com el tècnic ha apuntat en la roda de premsa, a Old Trafford recuperaran un altre indiscutible.

Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press
Xavi Hernández, entrenador del Barça | Europa Press

Sergio Busquets, lesionat, tornarà a estar disponible, “segurament”, contra el Cadis, i per tant, si tot va bé, també estarà en la tornada de l’eliminatòria europea. Així les coses, Xavi haurà d’escollir si repeteix 4-4-2 o si torna al 4-3-3. Podria formar un centre del camp amb Busquets, Frenkie de Jong, Franck Kessié i Sergi Roberto.



Més notícies
Raphinha, durant el partit contra el Manchester United | FC Barcelona
El Barça salva un empat vital contra el United en un partit boig (2-2)
Notícia: El Barça salva un empat vital contra el United en un partit boig (2-2)
Comparteix
L'eliminatòria de setzens de final entre blaugranes i 'red devils' es decidirà a Old Trafford
Raphinha Dias Belloli, jugador del Futbol Club Barcelona, durant el partit d'anada del Playoff de les eliminatòries de la UEFA Europa League contra el Manchester United al Camp Nou | Europa Press
El talent i la ràbia de Raphinha creen afició al Camp Nou
Notícia: El talent i la ràbia de Raphinha creen afició al Camp Nou
Comparteix
El brasiler ha estat el millor i el més decisiu del Barça contra el United, però Xavi l'ha substituït i això l'ha fet enfadar-se molt
Maurizio Mariani dialoga amb els jugadors del United durant el partit contra el Barça | Europa Press
Nova polèmica arbitral que perjudica el Barça a Europa aquesta temporada
Notícia: Nova polèmica arbitral que perjudica el Barça a Europa aquesta temporada
Comparteix
Ni l'àrbitre ni el VAR han assenyalat un penal per unes mans clares d'un jugador del Manchester United
Xavi reivindica una acció a l'àrbitre del partit del Barça contra el Manchester United | Europa Press
Xavi, frustrat: “No sé què cal perquè ens xiulin un penal per mans”
Notícia: Xavi, frustrat: “No sé què cal perquè ens xiulin un penal per mans”
Comparteix
El tècnic del Barça carrega contra un nou arbitratge europeu polèmic

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa