Món Esport
El gran assenyalat de la victòria del Barça contra el Betis a la Lliga

El Futbol Club Barcelona ha fet un gran partit per sumar una nova victòria contra el Reial Betis al Benito Villamarín. Els de Xavi Hernández han dominat el joc durant bona part del duel, donant ritme i velocitat a les passades un cop l’equip s’ha aproximat a l’àrea rival. En el seu conjunt, l’equip titular ha fet un partit que, si no ha arribat a l’excel·lència, s’hi ha acostat per moments. La defensa ha aturat els atacs verticals del Betis, el mig del camp ha tingut molt poques pèrdues de pilota i els davanters han sigut els autors dels dos gols amb un Raphinha que també ha estat molt participatiu i un Lewandowski que ha tornat a marcar un golàs després d’avançar-se a la defensa per caçar una pilota a pocs metres de la porteria. Vist el bon nivell de l’onze inicial de Xavi, el gran assenyalat del Barça ha estat Ferran Torres, que ha entrat per jugar els deu darrers minuts de partit on, un cop més, no ha estat encertat en les seves decisions.

Ferran Torres, el gran assenyalat del Betis-Barça

Dos partits més tard, Ferran Torres ha tornat a estar disponible per Xavi Hernández en un partit de Lliga després de complir sanció. No obstant això, el tècnic del Barça ha apostat per Raphinha, que ha substituït Dembélé. Cal recordar que el francès es recupera de la lesió que va patir a Girona en el darrer partit que va disputar el club blaugrana. Ara bé, mentre que el brasiler ha aprofitat l’oportunitat marcant el gol que ha posat per davant el Barça, Ferran Torres ha tornat a ser intranscendent pel joc dels blaugranes des de la seva entrada al terreny de joc. El valencià ha pres males decisions a l’hora de driblar, passar i rematar a porteria.

Ferran Torres, jugador del FC Barcelona | Europa Press
Ferran Torres, jugador del FC Barcelona | Europa Press

Ferran Torres ha passat de ser l’aposta del Barça a ser un reserva

Ferran Torres va arribar fa un any al Futbol Club Barcelona després que el club blaugrana pagués 55 milions d’euros al Manchester City. En aquell moment, el Barça va fer una aposta molt arriscada pel futbolista que, una temporada més tard, no ha demostrat el seu nivell amb la samarreta del Barça. És més, en un any, el valencià ha passat de la titularitat indiscutible a ser reserva i jugar pocs minuts. Un dels problemes que s’ha notat més en el valencià és la manca de confiança que ha demostrat el jugador. Ferran ha fallat moltes oportunitats clares de gol i, segons les estadístiques, és un dels futbolistes del Barça que més ocasions de gol genera amb el seu joc.



Més notícies
Alejandro Balde, jugador del Barça | Europa Press
Balde comença a decidir partits importants i complicats
Notícia: Balde comença a decidir partits importants i complicats
Comparteix
Contra el Betis, el jove lateral ha estat el més destacat del Barça, tot obrint la llauna amb una assistència perfecta
Els jugadors del Barça celebren un gol contra el Betis | FC Barcelona
El Barça desencalla un partit difícil contra el Betis i és més líder (1-2)
Notícia: El Barça desencalla un partit difícil contra el Betis i és més líder (1-2)
Comparteix
Els blaugranes han estat superiors als andalusos, però els gols no han arribat fins a la segona meitat
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
L’estratègia del Barça per no donar per tancat el mercat d’hivern
Notícia: L’estratègia del Barça per no donar per tancat el mercat d’hivern
Comparteix
El club ha acordat l'arribada del prometedor lateral dret mexicà Julián Araujo, i està esperant que la FIFA aprovi el moviment després d'uns problemes burocràtics aliens
Tebas, president de LaLiga | Europa Press
LaLiga i Tebas, disposats a fer-li la vida impossible al Barça amb Gavi
Notícia: LaLiga i Tebas, disposats a fer-li la vida impossible al Barça amb Gavi
Comparteix
L'organisme que regula la competició estatal vol 'desinscriure' la fitxa del futbolista

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa