Món Esport
Els quatre grans al·licients del primer partit de pretemporada del Barça

El Barça 2022-2023 ja està en marxa des de fa una setmana i, després d’uns quants entrenaments, els culers podran tornar a gaudir del joc dels futbolistes sobre la gespa. Serà en un duel amistós contra l’Olot que es disputarà aquest dimecres en motiu del centenari del club de la Garrotxa. L’entrenador blaugrana, Xavi Hernández, ha donat a conèixer la llista de convocats i, malgrat que compta amb molts noms del filial, hi ha alguns al·licients que faran que aquest partit de pretemporada sigui força atractiu per als aficionats del Barça.

Pedri rep l’alta mèdica i jugarà contra l’Olot

El més destacat és que, després de tres mesos, Pedri González, el jugador més talentós de l’equip culer, tornarà a trepitjar un terreny de joc. El migcampista canari es va lesionar en l’infaust partit contra l’Eintracht de Frankfurt al Camp Nou i des d’aleshores ha estat treballant intensament en la seva recuperació per poder estar al 100% de cara a la pretemporada fins que ha rebut l’alta mèdica. A diferència del curs passat, quan ho va jugar tot amb el Barça i la selecció espanyola, Pedri ha tingut temps de reposar aquest estiu i es preveu que sigui el gran líder de l’equip d’ara endavant.

Kessié sí, Christensen no

També destaca la presència d’un dels nous fitxatges a la convocatòria, Franck Kessié. El migcampista ivorià vestirà per primera vegada la samarreta del Barça en aquest partit amistós contra l’Olot. Fa molt poc que s’ha incorporat als entrenaments de l’equip culer, però, tot i això, Xavi ha considerat que ja està llest per saltar sobre la gespa amb el seu nou conjunt. D’altra banda, cal destacar que l’altre fitxatge que s’ha anunciat darrerament, Andreas Christensen, ha quedat fora de la convocatòria i s’haurà d’esperar a la gira dels Estats Units per poder-lo veure en acció.

Pablo Torre i Ansu Fati, dos altres al·licients del primer partit de pretemporada del Barça

També serà el primer partit de Pablo Torre com a culer. La seva incorporació es va anunciar fa temps i d’aquesta pretemporada dependrà si juga l’any vinent amb el filial o amb el primer equip, tot i que tot sembla indicar que es posarà sota les ordres de Xavi Hernández. Per tant, serà un gran al·licient veure’l per primera vegada amb la samarreta blaugrana. Finalment, cal destacar també la presència d’Ansu Fati, que d’aquesta manera inicia el nou curs totalment recuperat i amb l’objectiu de ser un jugador diferencial de cara a tota la temporada vinent.



Més notícies
Raphinha, durant un partit amb el Leeds | Europa Press
Acord total pel fitxatge de Raphinha pel Barça
Notícia: Acord total pel fitxatge de Raphinha pel Barça
Comparteix
Així ho avança Mundo Deportivo, que assegura que el brasiler ja és blaugrana
Ousmane Dembélé, davanter francès, durant un entrenament del Barça de la temporada 2021/2022 | FC Barcelona
Dembélé es presenta a l’entrenament del Barça
Notícia: Dembélé es presenta a l’entrenament del Barça
Comparteix
L'atacant francès ho ha fet tot i no tenir contracte en vigència amb el club blaugrana
Rey Manaj, després d'un partit amb el Barça | FC Barcelona
El Barça anuncia la segona venda del mercat de fitxatges
Notícia: El Barça anuncia la segona venda del mercat de fitxatges
Comparteix
El club blaugrana ha traspassat el davanter albanès Rey Manaj al Watford
Frenkie de Jong, jugador del Barça | Europa Press
Barça i Manchester United tanquen el traspàs de Frenkie de Jong per 85 milions
Notícia: Barça i Manchester United tanquen el traspàs de Frenkie de Jong per 85 milions
Comparteix
L'últim pas que falta per concretar aquesta operació és que el jugador accepti marxar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa