Món Esport
Dembélé es presenta a l’entrenament del Barça

Ousmane Dembélé s’ha presentat per sorpresa a l’entrenament del Futbol Club Barcelona. El francès, que des del passat 30 de juny ja no té contracte en vigència amb el club blaugrana, ha aparegut en un vídeo que el seu amic i company entre els mesos de gener i juny Pierre-Emerick Aubameyang ha publicat al seu compte d’Instagram.

En aquest vídeo, el gabonès ha filmat un altre davanter culer, Memphis Depay, al vestidor de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Mentre els jugadors del tècnic Xavi Hernández es preparaven per sortir a entrenar-se, Aubameyang ha volgut fer broma amb el neerlandès, qui portava encara roba de carrer.

En aquest vídeo, però, es pot apreciar com l’esmentat Dembélé està assegut entre Samuel Umtiti i Franck Kessié. És a dir, amb un compatriota i un jugador que parla la seva mateixa llengua, el francès. Hi surt amb pantalons també de carrer, si bé sense samarreta. Per tant, si bé no hi ha constància que el mosquit s’hagi entrenat amb la xavineta, pot haver estat així.

Dembélé, molt a prop de la renovació

Com ha explicat Món Esport recentment, Dembélé ha tornat a Barcelona per, molt probablement, acceptar l’oferta de renovació a la baixa que li ha presentat el club. Actualment és agent lliure i pot negociar amb l’equip que vulgui. Això sí, des del principi, Xavi ha comptat amb ell i les discrepàncies haurien estat només econòmiques. L’agent de Dembélé, Moussa Sissoko, no va acceptar l’oferta de renovació que el Barça va presentar-li durant el mercat hivernal de fitxatges, i des de llavors va començar un serial que està a punt d’acabar-se

De fet, segons el diari Sport, el campió del món hauria passat la revisió mèdica amb el club que fan els jugadors abans de començar la pretemporada. Amb la gira estatunidenca que iniciarà la xavineta d’aquí pocs dies, i per tant amb la intenció que té l’entrenador que tots els jugadors amb els quals compta hi siguin, l’acord podria ser imminent.

La trajectòria de Dembélé al Barça, de menys a més

D’aquesta manera, Dembélé iniciaria la seva sisena temporada a Can Barça. Va ser fitxat l’estiu de 2017, provinent del Borussia Dortmund. Al principi, amb Ernesto Valverde a la banqueta, el seu rendiment va decebre. Va patir moltes lesions que el van apartar de molts partits, i quan va estar disponible no va ser tan determinant com s’esperava. Tot això, fins la primera temporada de Ronald Koeman a la banqueta. En aquesta, el francès va guanyar confiança i continuïtat i va començar a ser decisiu.

Si bé anteriorment ja havia tingut actuacions importants (com la final de Supercopa de l’estiu de 2018, contra el Sevilla, en la qual va marcar el gol decisiu), aquestes havien estat a comptagotes. En canvi, al curs 2020/2021 va ser més fiable. La seva temporada de consagració en clau blaugrana, però, ha estat la darrera. Especialment, des de l’arribada de Xavi. Amb el terrassenc, s’ha vist un Dembélé amb molta actitud i que, fins i tot, ha acabat sent el màxim assistent de la Lliga. Ara, doncs, amb un contracte que podria tenir una durada de dos anys i, com s’ha dit, a la baixa, s’espera una versió encara millor del francès.



Més notícies
Frenkie de Jong i Ousmane Dembélé, durant un entrenament | FC Barcelona
Dembélé i De Jong, a Barcelona per resoldre el seu futur
Notícia: Dembélé i De Jong, a Barcelona per resoldre el seu futur
Comparteix
Es preveu que hi hagi novetats importants sobre els dos futbolistes durant els pròxims dies
Ousmane Dembélé, durant un partit de la darrera temporada del FC Barcelona | Europa Press
El sobtat gir de guió de Dembélé que està a un pas de signar amb el Barça
Notícia: El sobtat gir de guió de Dembélé que està a un pas de signar amb el Barça
Comparteix
Dembélé hauria acceptat l'oferta del Barça i només queden acordar un parell de punts més per la firma
Ousmane Dembélé, exjugador del FC Barcelona | Europa Press
El Barça no dona Dembélé per perdut i confia a mantenir el jugador
Notícia: El Barça no dona Dembélé per perdut i confia a mantenir el jugador
Comparteix
El Barça esmenta que Dembélé ingressaria el mateix que Ansu Fati
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
L’agònica nova trobada entre el Barça i l’agent de Dembélé
Notícia: L’agònica nova trobada entre el Barça i l’agent de Dembélé
Comparteix
Totes dues parts s'han reunit a tres dies perquè el contracte del francès al club blaugrana expiri

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No volem inadaptats a Can Barça a juliol 12, 2022 | 21:51
    No volem inadaptats a Can Barça juliol 12, 2022 | 21:51
    Ja està aprenent català el senyor Dembelé o serà un inadaptat més entre la trepa que hi ha a Can Barça?
  2. Icona del comentari de: mala peça a juliol 13, 2022 | 10:52
    mala peça juliol 13, 2022 | 10:52
    Cada dia que passi, sense tenir firmat el nou contracte, se li hauria de rebaixar un milió, de la proposta, tot i que per desagraït i molt mal professional, no se l'hauria de tornar a contractar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa