Món Esport
El gran assenyalat del clàssic Madrid-Barça de la final de la Supercopa

Vint-i-un mesos després, el Futbol Club Barcelona ha alçat de nou un títol. És més, la Supercopa és el primer trofeu que guanya el Barça des que Leo Messi, llegenda del club blaugrana i jugador del París Saint-Germain, va marxar del club durant l’estiu del 2021. Ara bé, entrant dins del terreny esportiu, l’equip dirigit per Xavi Hernández ha fet un gran partit durant la final de la Supercopa disputada a l’Aràbia Saudita. Frenkie de Jong i Sergi Busquets han tret dues de les seves millors versions per facilitar els atacs blaugranes i, a més a més, la irrupció de Gavi per la banda esquerra ha permès que el mig del camp del Barça fos molt més sòlid que en altres ocasions. En canvi, el Reial Madrid no ha sigut capaç de llegir la final. Els de Carlo Ancelotti han estat inferiors als blaugranes en tots els aspectes, provocant que el gran assenyalat del clàssic de la Supercopa sigui el tècnic italià.

Carlo Ancelotti, el gran assenyalat de la final de la Supercopa

El vigent campió d’Europa no està travessant un bon moment. La derrota contra el Futbol Club Barcelona és la demostració que l’equip entrenat per Carlo Ancelotti ha perdut el nervi que el va conduir a guanyar la Champions League durant la darrera temporada. L’italià no ha sabut aturar el mig del camp del Barça, tampoc els davanters blaugranes i, ofensivament, ha costat molt que els blancs trobessin Karim Benzema i Vinicius Jr. en zones de perill. Aquest últim (Vinicius Jr.) ha estat esborrat del mapa per un impecable Ronald Araujo i, posteriorment, per un motivat Alejadro Balde.

La defensa del Reial Madrid ha estat molt tova

Per si no fos suficient, el Reial Madrid s’ha mostrat molt feble en l’àmbit defensiu. Dani Carvajal, Ferland Mendy, Eder Militao i, sobretot, Antonio Rüdiger, han mostrat un nivell molt inferior a l’habitual. Cada vegada que els blaugranes superaven els migcampistes blancs feia la sensació que Courtois era l’únic mur que havia de superar el Barça. Precisament, Rüdiger ha estat un dels culpables dels dos primers gols blaugranes. En la primera acció, l’alemany perd la pilota després de fer una mala passada a Camavinga i el Barça ha aprofitat l’oportunitat per posar-se per davant en el marcador. En canvi, en la segona acció, Rüdiger deixa molt temps i espai a Gavi, que rep sol una passada en profunditat de De Jong i que, posteriorment, entrega la pilota a Lewandowski perquè el polonès, lliure de marca al segon pal, marquès el segon gol del partit a plaer.

Antonio Rüdiger, jugador del Reial Madrid | Europa Press
Antonio Rüdiger, jugador del Reial Madrid | Europa Press

Es podria repetir la història amb Ancelotti

La manera amb la qual ha perdut el Reial Madrid porta molts malsons als madridistes. I és que, entre que el Barça ha tornat a superar els blancs dins del terreny de joc i els mals resultats que arrosseguen els d’Ancelotti, que venen d’empatar a la semifinal de la Supercopa contra el València i perdre a l’estadi del Vila-reial en la darrera jornada de Lliga, comença a provocar una sensació de dubtes sobre el projecte d’aquesta temporada del tècnic italià. D’alguna manera, recorda a la segona temporada que Ancelotti va viure al Bernabéu en la seva primera estada com a entrenador del Reial Madrid (2013-2015). Cal recordar que Ancelotti va guanyar la desena Champions del Madrid i, l’any següent, va ser destituït de les banquetes blanques després de no alçar cap títol important a les ordres del Reial Madrid. No obstant això, segons diversos mitjans de comunicació, el càrrec d’Ancelotti no perilla.



Més notícies
Els jugadors del Barça celebren un dels gols contra el Madrid | FC Barcelona
Les notes del Madrid-Barça de la Supercopa: les millors de la temporada
Notícia: Les notes del Madrid-Barça de la Supercopa: les millors de la temporada
Comparteix
Hi ha diversos excel·lents entre els jugadors blaugranes i cap dels titulars baixa del notable
Xavi Hernández, després de guanyar la Supercopa | FC Barcelona
Les paraules de Xavi després de la Supercopa que enamoren els culers
Notícia: Les paraules de Xavi després de la Supercopa que enamoren els culers
Comparteix
L'entrenador del Barça ha atès els mitjans de comunicació després de la golejada al Reial Madrid
Gavi, celebrant el seu gol contra el Madrid | @fcbarcelona
SuperGavi imparteix una classe magistral davant el Madrid
Notícia: SuperGavi imparteix una classe magistral davant el Madrid
Comparteix
El jove del planter ha quallat un partit magnífic, amb un gol i dues assistències
Gavi i Pedri celebren un gol contra el Madrid | FC Barcelona
Golejada del Barça de Xavi al Madrid per convertir-se en supercampió (1-3)
Notícia: Golejada del Barça de Xavi al Madrid per convertir-se en supercampió (1-3)
Comparteix
El tècnic de Terrassa ha guanyat el seu primer títol des que dirigeix el conjunt blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa