Món Esport
Quan i on veure l’Almeria-Barça de Lliga

El Futbol Club Barcelona visita aquest diumenge 26 de febrer la Unión Deportiva Almería i el seu estadi, anomenat, per motius de patrocini, Power Horse Stadium, però conegut popularment com l’Estadio de los Juegos Mediterráneos. Ho farà a les 18:30 hores de la tarda, en un matx corresponent a la 23a jornada del campionat de LaLiga. Es podrà seguir a Catalunya, de manera televisada, mitjançant la plataforma de pagament Movistar+. Concretament, a Movistar+ LaLiga. A més, es podrà seguir minut a minut a la pàgina web i a través de les xarxes socials de Món Esport, amb la posterior crònica.

El Barça es pot posar a deu punts del segon classificat

Quina oportunitat. L’equip de Xavi Hernández té l’oportunitat de ser encara més líder. L’empat que s’ha donat en el polèmic derbi madrileny, entre el Reial Madrid i l’Atlètic de Madrid, ha propiciat que els blaugranes puguin tancar aquesta jornada amb un marge de deu punts al capdavant de la classificació i respecte als blancs. A Andalusia, el Barça es podria col·locar amb 62 unitats en la classificació, mentre que els de Carlo Ancelotti en sumen 52. Quedaran 15 jornades i, per tant, serà una distància quilomètrica.

L’Almeria arriba en hores baixes

Per intentar establir aquesta gran distància, els catalans hauran de derrotar un equip en hores baixes. L’Almeria ocupa les places de descens a la Segona Divisió, després d’una nefasta ratxa de resultats i de les victòries del Cadis i el València. Els blanc-i-vermells, entrenats pel català Rubi, han perdut els seus últims tres partits de la competició domèstica. Ha estat contra el Rayo Vallecano (2-0), contra el Reial Betis (2-3) i, el més recent, sonat i dolorós, contra el Girona Futbol Club, per 6-2.

Voldran reivindicar-se davant del seu públic, i què millor que puntuant contra un Barça contra el qual van perdre en la primera volta, el dia en el qual Gerard Piqué es va acomiadar del Camp Nou. En aquesta ocasió, el Barça es trobarà un equip lleugerament canviat, amb la incorporació del davanter colombià Luis Suárez en el mercat d’hivern.

Gerard Piqué fent una volta d'honor en la gespa del Camp Nou | FC Barcelona
Gerard Piqué fent una volta d’honor en la gespa del Camp Nou | FC Barcelona

Si l’Almeria arriba ferit, evidentment el Barça també ho fa. Aquesta setmana, els culers han quedat eliminats de la UEFA Europa League, en mans del Manchester United. Si bé no és la competició favorita del club, de l’afició, dels jugadors i dels tècnics, no deixa de ser una derrota. I toca passar pàgina. Per curar aquest mal, què millor que guanyar i convèncer en una competició que està anant tan bé com LaLiga?

El Barça es retroba amb un campionat en el qual ha disputat 22 partits, amb 19 victòries, dos empats i una sola derrota; 45 gols anotats (2,04 per partit) i només 7 encaixats (0,3 per partit). I ho fa en un estadi de bon record: en set visites, acumula dos empats i cinc victòries, amb la de la temporada 2010/2011 al record, amb Pep Guardiola a la banqueta i un contundent 0-8. L’última ocasió es va donar la temporada 2014/2015, amb una victòria per 1-2.

Aquest cop, els blaugranes han viatjat a la província més oriental d’Andalusia amb una mala notícia: Ansu Fati s’ha quedat fora de la convocatòria per una contusió al genoll esquerre patida en el darrer entrenament. Per la seva banda, després de la substitució a Old Trafford, finalment Ronald Araujo hi serà i fins i tot podria partit com a titular, mentre que Pedri González i Ousmane Dembélé continuen a la infermeria.



Més notícies
Ousmane Dembélé, durant el partit contra el Girona | @fcbarcelona_cat
Xavi revela la situació dels lesionats del Barça i el temps de baixa
Notícia: Xavi revela la situació dels lesionats del Barça i el temps de baixa
Comparteix
L'entrenador egarenc ha explicat els casos d'Ansu Fati, Dembélé i Araújo
Ansu Fati i Andreas Christensen, durant el darrer partit de lliga al Camp Nou | Europa Press
Baixa inesperada per a Xavi i el Barça abans de viatjar a Almería
Notícia: Baixa inesperada per a Xavi i el Barça abans de viatjar a Almería
Comparteix
Ansu Fati té unes molèsties al genoll esquerre i no entra a la convocatòria
Marcus Thuram, abraçant-se amb Ousmane Dembélé | Europa Press
El Barça es fixa en el fill d’un exjugador blaugrana per reforçar l’atac
Notícia: El Barça es fixa en el fill d’un exjugador blaugrana per reforçar l’atac
Comparteix
Es tracta de Marcus Thuram, jugador del Borussia Mönchengladbach
Thomas Satoransky i Mike James, durant el Barça-Mònaco | Europa Press
El Barça s’oblida de la desfeta a la Copa amb un sòlid triomf a l’Eurolliga
Notícia: El Barça s’oblida de la desfeta a la Copa amb un sòlid triomf a l’Eurolliga
Comparteix
Els culers s'han imposat al Mònaco gràcies a una gran defensa

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Em fa por a febrer 26, 2023 | 16:53
    Em fa por febrer 26, 2023 | 16:53
    Em fa por que la lliga es resoldrà als jutjats, treure'n punt al Barça i guanyarà un Madrid situat a 15 0 20 punts al camp, tant se val. Ho estan coent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa