Món Esport
VÍDEO | Enxampen Jordi Alba insultant l’àrbitre del Barça-Cadis

Jordi Alba va acabar el partit contra el Cadis molt frustrat. I no era per menys. El Futbol Club Barcelona va perdre novament, després de caure eliminat a la UEFA Europa League, i enmig d’un nou terratrèmol institucional. Si bé la remuntada del Madrid al Sevilla ja deixava la Lliga virtualment sentenciada, el matx contra l’equip gadità esdevenia important per retrobar les bones sensacions. Però va passar el contrari. Van ser 90 minuts nefastos, amb bones intencions però amb més desesperació que creativitat.

Un cop acabat el matx, les càmeres de laSexta han publicat imatges de l’hospitalenc. En primer lloc, s’hi aprecia com nega la salutació al tècnic rival, l’exespanyolista Sergio González, un cop ha acabat el partit. A continuació, les imatges ofereixen unes protestes acalorades del lateral a l’assistent de Jaime Latre. I és que les decisions arbitrals mai van satisfer els blaugranes, en donar lloc a molts errors o moltes concessions al rival. Segons el programa Jugones de laSexta, en un moment Jordi Alba diu “fill de puta” a l’assistent en qüestió.

Després, el programa ofereix dues imatges que mostren el català encara enfadat, just després de dues decisions de l’àrbitre. Tan flagrant era l’enfadament d’Alba, que va xutar amb ràbia la pilota quan el joc estava aturat. En la segona, ho va fer estant molt a prop de Latre, i posteriorment recriminant-li quelcom amb molts nervis visibles.

L’enfadament de Jordi Alba es va culminar amb una targeta groga

I, a continuació, després que l’àrbitre li ensenyés la targeta groga per les seves protestes, segons el programa televisiu Alba va preguntar-li “qui ets tu?”, amb un to despectiu. En la darrera imatge oferida per laSexta, s’aprecia com el blaugrana dona una puntada a Iván Alejo, jugador del Cadis, en un moment en un llanci sense la pilota en joc. I mentre el rival continua corrent, es veu com Sergio Busquets l’espera per fer-li una càrrega.

Són imatges que evidencien la frustració que viuen actualment els jugadors del Barça, després de dues derrotes consecutives que han acabat de descartar l’equip pels dos títols que quedaven en joc. I també són imatges molt criticades per usuaris a Twitter del Madrid, que han lamentat que Alba no fos expulsat.



Més notícies
Els jugadors del Cadis celebren un gol al Camp Nou | Cádiz Club de Fútbol
El Cadis i l’arbitratge agreugen la crisi del Barça (0-1)
Notícia: El Cadis i l’arbitratge agreugen la crisi del Barça (0-1)
Comparteix
Els blaugranes han jugat molt millor que en els darrers partits, però han perdut contra un dels pitjors equips de la Lliga
Els jugadors del Barça Frenkie de Jong, Jordi Alba i Sergio Busquets protesten a Jaime Latre, àrbitre de la Lliga | Europa Press
El Barça ha de millorar… però els arbitratges també
Notícia: El Barça ha de millorar… però els arbitratges també
Comparteix
Les decisions de Jaime Latre han dificultat l'intent de remuntada blaugrana

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa