Món Esport
El Barça ha de millorar… però els arbitratges també

El Futbol Club Barcelona ha tornat a perdre un partit. Contra el Cadis, s’ha notat el dolent estat d’ànim de la xavineta. Després d’encadenar una gran ratxa de resultats i de sensacions, els darrers dies s’han desinflat. Ningú ha trobat la via del gol, contra un porter de l’equip andalús, Jerónimo Ledesma, que ho ha aturat tot. Però els blaugranes també han jugat contra un altre factor. No decisiu, però sí important. Els blaugranes han fet front a un arbitratge pèssim de Jaime Latre.

El col·legiat ha estat, per començar, molt permissiu. Els jugadors visitants han frenat en constants ocasions els locals. En moltes d’aquestes ho han fet dins de la legalitat objectiva. Però en moltes altres, amb excessiva força. I l’àrbitre no ha castigat aquesta força. I és que només els ha tret una targeta groga! Per altra banda, Jaime Latre s’ha equivocat en diverses jugades d’apreciació. Jugades òbvies com un xut d’Ousmane Dembélé que hauria d’haver acabat en córner, les ha xiulat a l’inrevés.

Després, Jaime Latre ha premiat les constants pèrdues de temps del Cadis. L’equip de Sergio González, a priori, es conformava amb puntuar. Per això, des del primer temps, han rascat segons de tot arreu. Dels serveis de porteria, de les faltes… però el col·legiat només hi ha afegit un minut de temps extra! En el segon temps, i un cop els andalusos han marcat el gol, han perdut encara més temps. Ha afegit uns set minuts insuficients.

Tant les pèrdues de temps com els errors d’apreciació i la manca de targetes grogues que ha ensenyat al Cadis han minvat la paciència dels blaugranes. Tant ha sigut així que, sumant la tessitura del mal resultat al marcador, els locals han protestat de valent. I, en aquest cas, Latre sí que ha tret grogues: una per Ferran Torres, i una per Jordi Alba.

L’àrbitre, doncs, no ha tingut cap error flagrant: no s’ha empassat un penal, no ha anul·lat de forma injusta un gol ni ha expulsat malament a cap futbolista. Però ha viatjat d’error en error, i ha deixat patent el mal nivell arbitral d’aquesta temporada al campionat de Lliga. Una de les suposades millors competicions del món mereix tenir els millors futbolistes, els millors entrenadors, els millors estadis… i els millors àrbitres. Els primers tres casos es donen. El quart, no. Sí: el Barça ha de millorar. Però el nivell dels arbitratges, també.



Més notícies
Els jugadors del Cadis celebren un gol al Camp Nou | Cádiz Club de Fútbol
El Cadis i l’arbitratge agreugen la crisi del Barça (0-1)
Notícia: El Cadis i l’arbitratge agreugen la crisi del Barça (0-1)
Comparteix
Els blaugranes han jugat molt millor que en els darrers partits, però han perdut contra un dels pitjors equips de la Lliga
Foto d'arxiu de la Grada d'Animació del Barça | @GradaAnimacio
La Grada d’Animació del Barça fa vaga i envia un dard a la junta directiva
Notícia: La Grada d’Animació del Barça fa vaga i envia un dard a la junta directiva
Comparteix
El Barça ha perdut suport avui al Camp Nou, en el partit de Lliga contra el Cadis

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa