Món Esport
La Grada d’Animació del Barça fa vaga i envia un dard a la junta directiva

La Grada d’Animació del Futbol Club Barcelona està molt decebuda amb el que va passar dijous passat al Camp Nou. En el partit de tornada de la ronda dels quarts de final entre l’equip blaugrana i l’Eintracht de Frankfurt, els seguidors del conjunt alemany van conquerir l’estadi i van deixar una imatge històrica i inèdita. Uns 30.000 aficionats frankfurters, vestits de blanc, van superar els locals. Molts catalans van, fins i tot, marxar del camp, per les molèsties que van patir. I de fet, la Grada d’Animació, és a dir, els seguidors que se situen en el gol nord baix i que canten cançons durant tots els partits, ha fet vaga avui, en la derrota contra el Cadis, en no assistir al Camp Nou.

El comunicat de la Grada d’Animació, on s’anuncia la vaga

Així ho havien anticipat en un comunicat. En primer lloc, hi han lamentat que la situació paupèrrima de dijous esmentada quedarà marcada “per sempre com la major infàmia succeïda a casa nostra”. Si bé reconeixen haver viscut moltes derrotes (i victòries) “com a club”, allò constitueix “una humiliació social que mai no podrem oblidar”. A continuació, es pregunten si el que va passar va enxampar el club “per sorpresa”, o bé “si s’ha promogut l’inacció per aconseguir tres milions d’euros en taquillatge”.

Després, asseguren que “la nostra tasca és simple però ben complicada: posar ambient i ajudar a engrescar la resta de l’estadi per aconseguir victòries, perquè tenim ben clar que com a aficionats som el dotzè jugador de l’equip”. I, a partir d’això, assenyalen amb contundència que “no obstant, els fets succeïts dijous fan que estiguem obligats a prendre acció, com vam fer durant el partit i en altres ocasions, i precisament per això no assistirem al partit entre el Barça i el Cadis“.

El dard a la junta directiva de Joan Laporta

Finalment, i després d’anunciar la vaga per al partit corresponent a la trenta-dosena jornada del campionat domèstic, els redactors del comunicat han enviat un dard a la junta directiva de Joan Laporta. La Grada d’Animació justifica la vaga advocant que “com a socis i aficionats del Barça, no podem permetre mai més una situació remotament similar” i, a continuació, recorden “a les parts implicades” que “no tot a la vida són uns pocs milions, especialment si parlem d’un club que té com a lema “Més que un club””.



Més notícies
Xavi Hernández, entrenador del Barça | FC Barcelona
Quan i on veure el Barça-Cadis
Notícia: Quan i on veure el Barça-Cadis
Comparteix
Horari, televisió i alineacions del pròxim partit dels blaugranes
Luis Rubiales i Gerard Piqué | Europa Press
Piqué hauria pactat una comissió milionària amb la Federació
Notícia: Piqué hauria pactat una comissió milionària amb la Federació
Comparteix
El central català del Barça hauria negociat amb Rubiales el trasllat de la Supercopa a l'Aràbia Saudita

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Culé emprenyat a abril 18, 2022 | 18:45
    Culé emprenyat abril 18, 2022 | 18:45
    Jo veuré el partit del regne de Morfeu estant.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa