Món Esport
Laporta: “Avui és un dia que marcarà la història del club”

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha estat l’actor secundari de la presentació de Xavi Hernández com a nou entrenador del primer equip masculí. L’advocat barceloní s’ha ocupat d’estar al seu costat i escenificar la signatura del nou contracte a l’altura de la llegenda que és l’egarenc. Si bé Laporta no va viatjar a Qatar per negociar la desvinculació de Xavi de l’Al-Sadd, deixant clar que el president no ha de negociar, sinó que només ha de signar, a la presentació s’ha encarregat de ser al seu costat en tot moment. De fet, ha estat un acte en el qual s’ha mostrat de forma pública una gran imatge d’unió entre totes dues figures.

Laporta ha valorat el retorn de Xavi com “un dia que marcarà la història del club” i per argumentar-ho ha explicat que no és normal que un entrenador generi tanta expectació el dia de la seva presentació: “És un fet sense precedents, l’ambient ho diu tot”. De la mateixa manera, l’egarenc li ha tornat l’afecte i ha assegurat que “Laporta és el millor president de la història del club”.

El president blaugrana ha explicat per quins motius ha esperat tots aquests mesos abans de cridar a Xavi i principalment ha defensat que calia donar-li totes les oportunitats possibles a Ronald Koeman, fins que “la situació ha estat insostenible”. Aleshores és quan ha afirmat que “hem hagut d’esperar el moment just, que ha estat quan més l’hem necessitat”. També ha volgut deixar clar que Xavi tindrà el mateix marge de confiança o encara més que Koeman: “Tindrà tot el nostre suport si les coses es torcen. I com més es torcin, més suport tindrà”. La sensació és que Xavi era l’última bala de Laporta i que farà tot el que faci falta per defensar-la.

El president blaugrana també ha assegurat que li “sap greu deixar-li l’equip en una situació tan delicada”. En aquest sentit, ho ha comparat amb els altres dos entrenadors que va contractar, Frank Rijkaard i Pep Guardiola, i ha reconegut que “és tot molt diferent”. Laporta ha evitat explicar com es va tancar la desvinculació de Xavi amb l’Al-Sadd, però ha assegurat que “la relació ha quedat oberta”. També s’ha queixat de LaLiga i del fet que “ho mirin tot amb lupa”, però a la vegada ha deixat clar que “no trobaran res”.Més notícies
Xavi Hernández, durant la seva presentació | FC Barcelona

Xavi: “Que se’m compari amb Guardiola ja és un èxit”

Notícia: Xavi: “Que se’m compari amb Guardiola ja és un èxit”
Comparteix
El nou entrenador del Barça ha atès els mitjans de comunicació en roda de premsa el dia de la seva presentació
Notícia: Xavi: “Que se’m compari amb Guardiola ja és un èxit” - Mobile
Xavi Hernández, nou entrenador del Barça | FC Barcelona

Xavi: presentació de superestrella al Camp Nou

Notícia: Xavi: presentació de superestrella al Camp Nou
Comparteix
El tècnic egarenc ha tornat a casa entre l'escalf del barcelonisme
Notícia: Xavi: presentació de superestrella al Camp Nou - Mobile

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Holaks a novembre 09, 2021 | 07:03
    Holaks novembre 09, 2021 | 07:03
    Los indepres se pasan la vida celebrando "días históricos" y luego claro......cuando despiertan y ven que esa vida que creían especial es muy anodina y más falsa que un dólar argelino les viene la frustración y esa amargura tan característica que se refleja siempre en sus caras avinagradas. Bon dia a tothom

Nou comentari

Comparteix