Laporta respon al comunicat de Koeman i el posa a lloc

"Crec que no era necessari, contestant preguntes sempre et pots explicar", ha dit el president

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha reaccionat a la darrera roda de premsa de l’entrenador del primer equip masculí de futbol Ronald Koeman, en la qual es va negar a respondre les preguntes de la premsa i va llegir un comunicat. El màxim dirigent de l’entitat blaugrana no ha volgut entrar gaire en polèmica, però sí que ha manifestat el seu malestar per la decisió presa pel tècnic neerlandès: “Crec que no era necessari, contestant preguntes sempre et pots explicar”.

D’altra banda, també ha explicat que no es va tractar d’una decisió consensuada entre ell mateix o el club i Koeman, sinó que l’entrenador va tirar pel dret: “Ens hem assabentat a última hora que volia fer aquest comunicat”. De tota manera, ha mostrat el seu suport al tècnic neerlandès, en tant que està en el seu dret de fer el que ha fet: “La seva obligació és assistir a la roda de premsa i allà pot decidir respondre o manifestar-se de la forma que consideri oportuna”. Aquestes declaracions de Laporta les ha fet ja a Cadis, aprofitant el viatge per veure l’equip per fer altres tasques institucionals.

Tot i això cal tenir en compte que el president blaugrana sí que ha mantingut el mateix discurs dels darrers dies i ha mostrat el seu suport a Ronald Koeman. Ha deixat clar que el seu càrrec no depèn dels resultats immediats i que “és el nostre entrenador i estem amb ell”. Ara bé, sí que ha fet aparèixer algun matís que podria donar a entendre que una derrota complicaria molt la seva continuïtat: “Tots els entrenadors estan condicionats pels resultats i al Barça també pel joc”. Amb això ha fet èmfasi en la idea que, a més a més de guanyar, l’equip també hauria de convèncer amb el seu estil per poder revertir la situació actual de crisi. “Les coses no estan funcionant com esperàvem”, ha confessat.

Més informació

Comentaris

    La Fenice Setembre 23, 2021 6:45 pm
    En Köeman ja deu estar tip de les encigalades que sempre circulen al voltant de can Barça i ha volgut deixar les coses clares de part seva, que prou feina té el xaval.
    Espectador Setembre 23, 2021 8:38 pm
    Koeman será la tomba de Laporta, si el manté al carrec.

Nou comentari