Món Esport
La postura dels capitans del Barça respecte al comunicat de Koeman
  • CA

L’entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Ronald Koeman, ha deixat tota la premsa bocabadada quan, en comptes de respondre les preguntes de la prèvia del partit de Lliga contra el Cadis, ha llegit un comunicat i ha abandonat la sala. Aquest gest ha generat molta polèmica i moltes reaccions diferents, com la de l’exfutbolista blaugrana Carles Puyol, que s’ha limitat a dir a xarxes socials que ara és el moment d’animar l’equip. Ara bé, el diari As revela una de les reaccions més transcendentals de totes, que és la dels capitans del Barça quan Koeman, quinze minuts abans de sortir a la sala de premsa, els ha comunicat les seves intencions.

Sempre segons el diari As, els capitans del primer equip masculí de futbol blaugrana, Sergio Busquets, Gerard Piqué, Sergi Roberto i Jordi Alba, li han mostrat el seu suport i no s’han interposat en el seu camí. Tot i això, sí que l’han advertit que estava entrant en un territori perillós, ja que l’opció de deixar plantada la premsa i llegir un comunicat personal podria tenir conseqüències en el seu càrrec, el qual està més en dubte que mai. Koeman ha escoltat les advertències dels seus futbolistes, però, decidit, ja tirat endavant.

Ronald Koeman ja havia adoptat una postura molt inflexible en les darreres rodes de premsa i aquest últim fet ha estat la cirereta del pastís. En compareixences anteriors, a causa de les preguntes que qüestionaven el seu futur, ja havia deixat periodistes amb la paraula a la boca. Amb aquest gest tan radical que ha adoptat en la darrera roda de premsa ha aconseguit evitar qualsevol mena de pregunta, però a la vegada ha fet evident que està vivint una autèntica crisi al Barça. A més a més, caldrà saber si la Lliga decideix sancionar Koeman o el club per haver deixat la premsa plantada.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Les reaccions més lapidàries al comunicat de Koeman
Notícia: Les reaccions més lapidàries al comunicat de Koeman
Comparteix
La seva decisió de plantar la premsa ha despertat molta polèmica
Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman llegeix un comunicat en comptes de fer la roda de premsa
Notícia: Koeman llegeix un comunicat en comptes de fer la roda de premsa
Comparteix
El tècnic neerlandès no ha respost cap pregunta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa