Les reaccions més lapidàries al comunicat de Koeman

La seva decisió de plantar la premsa ha despertat molta polèmica

L’entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Ronald Koeman, ha generat una gran polèmica quan, en comptes de respondre les preguntes dels periodistes a la roda de premsa prèvia al partit contra el Cadis, s’ha negat a contestar i s’ha limitat a llegir un comunicat. Aquesta decisió del tècnic neerlandès ha despertat tota mena de reaccions, tant per les formes com pel contingut, algunes d’elles molt lapidàries i molt crítiques amb ell.

El periodista Miquel Agut ha recordat que, durant la temporada passada, Koeman va ser aplaudit per les seves rodes de premsa. Es valorava el seu estil directe i la seva forma d’encarar les dificultats sense complexes. Tanmateix, el fet de llegir un comunicat i negar-se a respondre les preguntes de la premsa ha indicat tot el contrari i això és el que es critica en aquesta piulada.

Ara bé, sens dubte el que més ha molestat de les paraules de Koeman és que hagi assegurat que aquesta temporada serà impossible guanyar la Champions League o competir contra els millors equips europeus. Malgrat que tots els culers són conscients de la mala situació del Barça, dir això d’entrada denota una certa sensació de rendició i un equip d’aquest nivell, per molt malament que estiguin les coses, sempre ha de sortir a guanyar-ho tot. Així li han recordat periodistes com Fermín Suárez i Miquel Blázquez o l’exitós compte de Twitter Universo FCBarcelona.

També ha estat molt aplaudida la reacció del presentador del programa de futbol i humor La Sotana, Andreu Ginola. En el seu missatge ha criticat la gestió curtterminista de Ronald Koeman i la pèssima herència rebuda, però també exigeix una estratègia valenta al president Joan Laporta, que no consisteixi només en els vídeos i els missatges que envia a l’afició.

Més informació

Comentaris

    SEN Setembre 22, 2021 8:27 pm
    El Barsa sempre ha estat una merda. SIGUES feliç KOEman

Nou comentari