Món Esport
Les bones notícies a can Barça hauran d’esperar
  • CA

Ronald Koeman, tècnic neerlandès del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, ha donat a conèixer la llista de convocats per al partit de Lliga contra el Cadis del pròxim dijous 23 de setembre. En la convocatòria encara no hi figura cap nom nou que pugui donar alguna alegria o alguna esperança al barcelonisme en un moment tan complicat. Ansu Fati, que tenia números de poder disputar ja algun minut d’aquest duel, haurà de continuar esperant i podria retornar aquest cap de setmana contra el Llevant.

Més enllà d’Ansu, continuen lesionats sis futbolistes més. Són els davanters Martin Braithwaite, el Kun Agüero i Ousmane Dembélé, el migcampista Pedri González, i els laterals Jordi Alba i Alejandro Balde. Per poder cobrir totes aquestes baixes, Koeman ha tornat a comptar amb una gran quantitat de noms del filial. El migcampista Nico González, que la darrera jornada estava malalt, ocupa el lloc que deixa lliure Balde. També repeteixen el davanter Yusuf Demir, el migcampista Pablo Gavi i el porter Iñaki Peña.

D’aquesta manera, Koeman tornarà a tenir problemes importants a l’hora de confeccionar l’onze. El lateral esquerre haurà de jugar a cama canviada i es preveu que sigui Sergiño Dest. Això provocarà que el lateral dret no sigui un habitual d’aquesta posició, com serà el cas, probablement, d’Óscar Mingueza. A la davantera haurà de decidir si aposta pel jove Yusuf Demir, qui ha deixat mostres de la seva qualitat, però encara no ha pogut ser transcendental en cap partit, o si juga amb Luuk de Jong i el partit torna a consistir en centrar pilotes a l’àrea, quelcom gairebé inèdit en la història recent del Barça.

La llista de Koeman per viatjar a Cadis

Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio Busquets, Riqui Puig, Memphis, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, Luuk De Jong, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Mingueza, Umtiti, Eric Garcia, Iñaki Peña, Nico i Gavi.

Imatge


Més notícies
Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman llegeix un comunicat en comptes de fer la roda de premsa
Notícia: Koeman llegeix un comunicat en comptes de fer la roda de premsa
Comparteix
El tècnic neerlandès no ha respost cap pregunta
Samuel Umtiti, abans d'un partit | Europa Press
El precedent que podria facilitar la sortida d’Umtiti
Notícia: El precedent que podria facilitar la sortida d’Umtiti
Comparteix
El central francès continua sense entrar en dinàmica d'equip

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa