Món Esport
L’oposició de Laporta s’acarnissa amb la directiva per la crisi al Camp Nou

La crisi que s’ha obert al Futbol Club Barcelona a causa de la invasió d’alemanys que ha empès l’Eintracht de Frankfurt a la victòria amb la conseqüent eliminació del Barça de la UEFA Europa League està provocant moltes reaccions. De forma inevitable, la junta directiva de Joan Laporta s’ha situat al centre de la polèmica i se li demanen explicacions des de molts àmbits diferents. Un d’ells, com no podia ser d’una altra manera, ha estat la seva oposició, personificada en Toni Freixa i Víctor Font, els seus competidors en les darreres eleccions a la presidència del Barça.

Toni Freixa, el més contundent

Toni Freixa, per ser el candidat continuador de l’anterior junta directiva i tenir la posició més allunyada respecte a Laporta, ha estat qui s’ha mostrat més contundent contra l’actual president. Freixa, que era al Camp Nou, va manifestar la seva incomoditat amb la situació des del primer moment a les xarxes socials, assegurant que tenia la “sensació de visitant jugant a casa”. Un cop va acabar el partit, va començar a criticar la gent que deia que la culpa havia estat dels socis que havien revenut les seves entrades o abonaments i posteriorment fins i tot ha obert un espai de debat a Twitter per explicar la seva versió dels fets i “parlar de la vergonya que vàrem viure ahir a l’estadi i que no et manipulin”. A més a més, ha acusat el club de vendre les entrades a operadors turístics de forma conscient.

Víctor Font, moderat, però demana explicacions

Per la seva part, Víctor Font ha presentat una posició molt més moderada i ha volgut esperar a rebre explicacions del club abans de mullar-se. Tot i això, ha escrit a Twitter que s’ha de “reflexionar sobre el que s’ha viscut al Camp Nou”. També ha demanat de forma pública que “el club doni explicacions als socis i sòcies”. En qualsevol cas, Font manté la seva postura més aviat tranquil·la que ha adoptat des que van acabar les eleccions, probablement pensant en no buscar-se molts enemics de cara a uns futurs comicis, on probablement tornarà a presentar-se.



Més notícies
Enric Masip i Joan Laporta, en arxiu | FC Barcelona
La directiva del Barça assumeix la responsabilitat de la crisi al Camp Nou
Notícia: La directiva del Barça assumeix la responsabilitat de la crisi al Camp Nou
Comparteix
Enric Masip, adjunt a la presidència, ha assegurat que "el club n'és el principal responsable"
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
Discurs molt contundent de Laporta després de l’esperpent al Camp Nou
Notícia: Discurs molt contundent de Laporta després de l’esperpent al Camp Nou
Comparteix
El president assegura haver passat vergonya, i avisa que es prendran mesures

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Tonet a abril 15, 2022 | 11:53
    Tonet abril 15, 2022 | 11:53
    A veure el equip del Barça es un equipet si no sap jugar a un camp contrari con semblava ahir, amb un equip normalet de la lliga alemana és lo que "hay' excuses barates , no hi ha ni futbol ni tècnic per aquests partits!!!!
  2. Icona del comentari de: Jaume a abril 15, 2022 | 13:41
    Jaume abril 15, 2022 | 13:41
    El que ha de fer el Jordi Freixa és fer els tweets en català.
    • Icona del comentari de: Pepet a abril 16, 2022 | 19:14
      Pepet abril 16, 2022 | 19:14
      És el que té ser un pijo de la part alta de Barcelona . Queda muy fino, dir-se Freixa i parlar castellà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa