Món Esport
El miracle de Laporta: tres noves rebaixes salarials
  • CA

Joan Laporta, president del Futbol Club Barcelona, i tota la seva junta directiva continuen treballant per millorar la situació econòmica de l’entitat blaugrana. Amb les baixes de jugadors com Leo Messi, Antoine Griezmann o Miralem Pjanic en el darrer mercat de fitxatges la crisi a can Barça ja no és tan urgent, ja no és una situació límit de vida o mort, però la caixa culer continua tenint problemes seriosos.

És per això que la negociació salarial amb tres dels quatre capitans, Gerard Piqué, Sergio Busquets i Jordi Alba, va ser molt important. Tots ells van accedir a rebaixar-se el sou i això va donar oxigen al club. El cas de Sergi Roberto, el quart dels capitans, és diferent, ja que ell finalitza contracte aquest curs i això fa que hagi de renovar. Ara bé, tant ell, com el seu agent com l’entitat blaugrana no s’han posat encara d’acord en les condicions de la nova signatura del lateral de Reus.

Tot i això, el club no s’atura i busca encara tres rebaixes salarials més. Una de les que té més números d’acabar-se realitzant és la del central francès Samuel Umtiti. El seu sou és d’autèntica estrella, ja que el 2018, quan va renovar, era un dels millors defenses del món. Tanmateix, a partir d’aquell moment el seu rendiment va caure en picat a causa de les lesions i el seu salari ja no té res a veure amb el seu nivell. Segons va explicar el mateix Laporta a Esport3, Umtiti estaria disposat a rebaixar-se el sou per poder continuar a can Barça.

A més a més, i també segons Esport3, la junta directiva també vol aconseguir la rebaixa salarial dels brasilers Philippe Coutinho i Neto Murara. El primer també cobra molt més del rendiment que dona actualment, mentre que el segon tampoc no acaba de tenir lloc al Barça i el club treballa en una reformulació del seu contracte. Seran dos casos molt complicats, ja que els futbolistes no tenen la intenció de rebaixar-se el sou, però Laporta i el seu equip ho intentaran.



Més notícies
Robert Martínez, seleccionador belga | Europa Press
Robert Martínez ja hauria comunicat que entrenarà el Barça
Notícia: Robert Martínez ja hauria comunicat que entrenarà el Barça
Comparteix
El diari Goal avança que el seleccionador belga és el favorit de Joan Laporta
Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman no serà destituït de forma imminent
Notícia: Koeman no serà destituït de forma imminent
Comparteix
El tècnic blaugrana encara tindrà crèdit fins a la pròxima jornada com a mínim

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa