Món Esport
Joan Laporta, a punt de tancar un altre fitxatge a cost zero
  • CA

El president del Barça, Joan Laporta, està pendent de qualsevol oportunitat que permeti millorar el primer equip blaugrana a baix cost. Bona prova d’això són tres de les incorporacions que va fer l’entitat culer el passat mercat d’estiu: Memphis Depay, Eric García i ‘Kun’ Agüero. Tots ells van arribar al Barcelona de forma gratuïta després d’haver acabat contracte amb els seus equips anteriors. Doncs, sembla que el Barça podria tornar a repetir aquesta fórmula el pròxim estiu.

La direcció esportiva barcelonista està molt interessada en el lateral dret de l’Ajax, Noussair Mazraoui. Aquest futbolista de 24 anys finalitza el seu contracte amb el club neerlandès el pròxim estiu i encara no ha renovat. A més, el mateix director general de l’equip holandès, Edwin Van der Saar ha reconegut que la seva sensació és que el jugador vol marxar. El Mundo Deportivo assegura que Joan Laporta va preguntar per aquest defensa a la reunió que va mantenir amb el seu representant, Mino Raiola la passada setmana.

El Barça té total llibertat per negociar amb el jugador a partir de l’1 de gener. A més, l’arribada de Mazraoui permetria al club blaugrana poder buscar una sortida a Sergiño Dest i fer caixa amb la venda d’aquest jugador. De fet, el diari As va informar que la directiva culer havia proposat un intercanvi de jugador a l’Ajax que suposaria l’arribada de Mazraoui a Barcelona i la marxa de Dest al seu anterior club. De moment, aquesta possibilitat sembla lluny de materialitzar-se.

Noussair Mazraoui és un jugador marroquí que es va formar en les categories inferiors de l’Ajax. Aquest lateral dret ja fa cinc temporades que juga amb el primer equip. Durant els dos últims cursos, el defensa ha estat titular indiscutible i aquest any està signant els seus millors números de cara a porteria. Mazraoui ha fet quatre gols i tres assistències aquesta temporada.



Més notícies
Sergiño Dest, jugador del Barça | FC Barcelona
Pluja d’ofertes al Barça per Dest
Notícia: Pluja d’ofertes al Barça per Dest
Comparteix
La directiva blaugrana podria haver rebut fins a quatre ofertes pel lateral dret
Joan Laporta, president del Barça | Europa Press
El Barça vol aprofitar la crisi econòmica de la Juventus
Notícia: El Barça vol aprofitar la crisi econòmica de la Juventus
Comparteix
El club blaugrana podria intentar per segona vegada el fitxatge de Matthijs de Ligt

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa