Nou revés econòmic per a Laporta: el Barça ‘perd’ 40 milions

Un terç dels socis abonats al Camp Nou demanen l'excedència per a aquesta temporada

El Futbol Club Barcelona està passant per un dels moments històrics més crítics pel que fa a l’economia. En la roda de premsa que va oferir a inicis de setmana, el president Joan Laporta va deixar clar que els números de l’entitat blaugrana es troben al límit. Ara, segons informa Catalunya Ràdio, s’hi ha d’afegir un nou problema, ja que gairebé un terç de tots els abonats del Camp Nou, 26.238, s’han acollit a l’opció de demanar l’excedència anual de l’abonament. D’aquesta manera es queden sense seient durant aquesta temporada, però a la vegada no paguen el carnet.

Això suposa un total d’uns quaranta milions d’euros, sempre segons Catalunya Ràdio. Si bé no es poden considerar unes pèrdues directes, sí que són uns diners que el Barça deixa de rebre i que podrien haver estat tota una alenada d’aire fresc per al club. Això sí, dels 83.500 socis abonats de l’entitat, 57.262 sí que pagaran el seu carnet per poder tenir dret al seu seient durant tots els partits de la temporada.

Ara bé, cal tenir en compte que, a causa de les restriccions actuals per la pandèmia del coronavirus, no tots els socis abonats poden entrar a l’estadi. L’aforament del Camp Nou està reduït al 30% de la capacitat total i això és el que pot haver fet que molts d’ells es facin enrere a l’hora de pagar l’abonament d’aquest curs. En el primer partit de Lliga contra la Reial Societat uns 20.000 socis van poder tornar a animar el seu equip des de la graderia i l’objectiu és que, a poc a poc, es pugui recuperar la normalitat a l’estadi blaugrana.

Més informació

Comentaris

    ton c. Agost 21, 2021 8:31 am
    ahir se´n va anar el llum. Suposo que voleu dir el Barça, oi?

Nou comentari