Món Esport
Laporta explica la dimissió de Godall

Alfons Godall va dimitir ahir del seu càrrec com a vicepresident de la Fundació Barça en criticar durament Rafa Nadal a Twitter, després que el tenista guanyés l’Open d’Austràlia. Godall s’hi va sentir forçat, tal i com va explicar a la xarxa social, per “la pressió d’algunes empreses i mitjans”, i ho va fer perquè “no vull costar ni un cèntim al Barça, ni renunciar a la llibertat d’expressió”. Arran d’aquest enrenou, avui Joan Laporta ha explicat, més a fons, la decisió de Godall.

“Godall ha considerat que, com que hi va haver queixes de patrocinadors arran del tuit, el millor era dimitir. Ell no volia perjudicar el Barça i com aquests patrons podien congelar les aportacions no volgut perjudicar i ha decidit renunciar”, ha declarat el president del Futbol Club Barcelona, tot reconeixent que “hem respectat la seva decisió”.

Segons ha informat el programa Què t’hi jugues de Cadena Ser, l’asseguradora Mapfre, empresa patrocinadora de Rafa Nadal, va enviar un mail al Barça, posteriorment al tuit, per informar que no renovarien el seu patrocini vigent amb el club blaugrana. Però amb la renúncia de Godall, el club espera que s’ho repensin i finalment el mantinguin.

Precisament avui Laporta també s’ha referit al mateix triomf de Rafa Nadal al torneig australià del passat cap de setmana: “L’hem felicitat per l’èxit esportiu que ha tingut. És un exemple de superació i de com mantenir-se al cim. La llàstima és que no sigui del Barcelona. Ens fa gaudir amb el tennis”.

Alfons Godall va ser vicepresident del Barça en la junta de la primera etapa de Joan Laporta com a president del club, entre 2003 i 2010. Abans, va ser un dels impulsors de la plataforma Elefant Blau, denunciant de la gestió de Josep Lluis Núñez. I després va integrar la candidatura de Marc Ingla a les eleccions de 2010, que va quedar en tercer lloc. La dels darrers dies no es la primera polèmica que protagonitza a les xarxes. Fa set anys, va fer un tuit al qual expressava que “Ja sé que rebré llenya, però per ser una activista de la CUP cal ser i anar necessàriament lletja de collons?”.



Més notícies
Alfons Godall, durant la seva primera etapa al Barça | EFE
Godall, forçat a dimitir del Barça per una piulada crítica amb Rafa Nadal
Notícia: Godall, forçat a dimitir del Barça per una piulada crítica amb Rafa Nadal
Comparteix
El fins ara vicepresident de la Fundació Barça abandona el càrrec "per la pressió d'algunes empreses i mitjans"
Erling Haaland, jugador del Borussia Dortmund | Europa Press
Laporta confirma l’interès del Barça per Haaland de cara a aquest estiu
Notícia: Laporta confirma l’interès del Barça per Haaland de cara a aquest estiu
Comparteix
"Visc de realitats, però soc un romàntic", ha respost sobre el davanter noruec

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa