Món Esport
Jasikevicius: “Catalunya té dret a decidir”
  • CA

Sarunas Jasikevicius ha opinat, en una entrevista al Tot costa de Catalunya Ràdio, que “la gent de Catalunya té dret a decidir” el seu futur “de forma pacífica”. L’entrenador del Barça de bàsquet, que ha recordat que ja fa molt de temps que pensa d’aquesta forma, ha explicat que “tinc amics de les dues parts, uns que volen la independència i altres que estan bé com estan” i ha insistit en el fet que el conflicte “s’ha de resoldre democràticament i pacífica”.

A més, Jasikevicius també ha deixat molt clar, ja en l’aspecte esportiu, que “he vingut per liderar un projecte a llarg termini, cosa que fa molt de temps que no té el Barça”. “És un any complicat, per la pandèmia i perquè estem sense president, però cal tenir paciència”, ha afegit. També ha parlat sobre el cas Heurtel, que aquest dimarts es va desvincular del Barça: “Les dues parts han arribat a un acord i això és bo. Li desitgem sort. Pel que sigui, no hem aconseguit treure el seu millor rendiment. Hem de tirar endavant amb el que tenim”.

Per últim, el tècnic lituà no ha volgut entrar en polèmiques quan ha estat preguntat pel que va passar a Istanbul, ja que “va ser una decisió del club que ja va explicar Albert Soler” i, ara, “cal mirar endavant”.



Més notícies
Thomas Heurtel, durant la seva etapa al Barça | Europa Press
Heurtel trenca el silenci després de desvincular-se del Barça
Notícia: Heurtel trenca el silenci després de desvincular-se del Barça
Comparteix
El base francès, contundent: “Per tenir valors cal ser objectiu i just”
Heurtel, durant el partit contra el Bilbao | FC Barcelona
Heurtel es desvincula del Barça
Notícia: Heurtel es desvincula del Barça
Comparteix
El club blaugrana anuncia la rescissió del contracte del base francès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa