Món Esport
Un futbolista del planter del Barça, cedit al Galatasaray

El Futbol Club Barcelona acaba d’oficialitzar la cessió del porter Iñaki Peña al Galatasaray. El porter alacantí formarà part fins el final de la temporada de la plantilla de l’equip turc, que es farà càrrec del seu salari. I hi substituirà la llegenda uruguaiana de l’equip cimbom Fernando Muslera, que es va lesionar fa un mes i mig. El porter, ja a Turquia, ha declarat que “em fa molt feliç jugar amb Muslera. Puc aprendre molt d’ell. El meu futur al Galatasaray és incert ara mateix, no sé què passara al final de la temporada”. L’operació no inclou cap opció de compra, i es fa amb l’objectiu que Peña disposi de minuts donada la impossibilitat de fer-ho al primer equip del Barça.

Al Barça, Iñaki Peña tenia per davant Marc-André ter Stegen, titularíssim, i Neto Murara, que finalment romandrà al club. A més, amb el Barça eliminat de la Copa del Rei i amb la previsió que es lluitarà fins la darrera jornada de Lliga per acomplir els objectius, les opcions de sumar minuts eren escasses. Iñaki Peña ha sigut un futbolista habitual en les convocatòries del primer equip les dues darreres temporades, però no hi juga des de la pretemporada. Peña va disputar els noranta minuts de l’equip en la victòria davant el Girona en un partit amistós estiuenc, i una meitat del partit davant el Nàstic, de la mateixa condició i amb el mateix resultat.

Tot i això, Iñaki Peña encara no ha debutat amb el primer equip de manera oficial. El futbolista de 22 anys va arribar a La Masia el 2012. Des de llavors, ha anat creixent al planter fins a arribar al Barça B. Allà ha sigut molt important els darrers tres anys. Peña ha sigut el porter d’un equip que s’ha quedat a les portes de l’ascens a la categoria de plata del futbol espanyol en dues ocasions. I arriba a un equip que passa pel seu pitjor moment en anys. Acostumats a guanyar lligues domèstiques, el Galatasaray és el 15è classificat. Des de fa dues setmanes està entrenat pel català Domènec Torrent.



Més notícies
Pierre-Emerick Aubameyang, futbolista de l'Arsenal | Europa Press
El Barça encara no té previst anunciar Aubameyang
Notícia: El Barça encara no té previst anunciar Aubameyang
Comparteix
El Barça no pot fer-se càrrec de la totalitat del sou del futbolista gabonès i demana un esforç a un Arsenal que se'n vol desentendre
Kylian Mbappé, jugador del PSG | Europa Press
La desorbitada xifra que cobraria Mbappé al Madrid
Notícia: La desorbitada xifra que cobraria Mbappé al Madrid
Comparteix
El davanter ja hauria acordat la seva arribada al Madrid el pròxim estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa