Món Esport
El Barça encara no té previst anunciar Aubameyang
  • CA

Fer els deures a última hora comporta els seus riscos, encara que el seu autor sigui el millor alumne de la classe. El Futbol Club Barcelona està patint moltes complicacions per signar el davanter centre Pierre-Emerick Aubameyang. Estava previst que el gabonès, actualment a Barcelona, signés per l’equip en qualitat de cedit. Tot i això, la secretaria tècnica del Barça està tenint problemes per exercir el moviment, en tant que el club no arriba a un acord amb l’Arsenal. Segons informen mitjans de comunicació anglesos, el Barça hauria sol·licitat a l’equip britànic que es fes càrrec d’una part del sou d’Aubameyang. Però l’Arsenal no hi estaria disposat. Mentrestant, Joan Laporta roman optimista i assegura que “encara tenim opcions. Hi estem treballant i ho farem fins l’últim minut”.

Cal recordar que el futbolista ha viatjat aquest migdia a Barcelona, i s’ha reunit amb el seu pare i agent a Sitges (on viu). A més, el Barça tindria preparat un reconeixement mèdic a la ciutat pel futbolista. Hores d’ara Però segons el periodista Josep Soldado, el Barça l’ha anul·lat. A falta de poques hores perquè es tanqui el mercat de fitxatges, les negociacions es retorcen.

Amb l’opció d’Aubameyang encallada i la d’Álvaro Morata descartada, Mateu Alemany continuaria pentinant el mercat en busca d’un davanter que sí encaixés al club en termes econòmics. El director esportiu del Barça confia en sumar un nou jugador als ja fitxats a aquesta finestra de fitxatges hivernals Dani Alves, Ferran Torres i Adama Traoré.

Ara mateix Xavi Hernández té a la plantilla els davanters centre Luuk de Jong i Ferran Jutglà, a banda de Memphis Depay i Ansu Fati, que poden exercir en la posició però que no són nous purs. I estan lesionats. El tècnic terrassenc, doncs, confia en que la directiva blaugrana incorpori un futbolista de la posició per paliar així la manca de gol que ha tingut l’equip al llarg de tota la temporada, per poder complir els objectius de guanyar la Europa League i classificar-se per a la propera edició de Lliga de Campions.

Aubameyang tindria moltes ganes de canviar d’aires. De fet, el seu actual entrenador, Mikel Arteta, va deixar-lo fora de l’equip després que el futbolista cometés una infracció disciplinària en un viatge familiar. Arteta va retirar-li la capitania i no l’ha convocat des d’un partit contra l’Everton el mes de desembre (a més, el futbolista ha disputat la Copa Àfrica recentment). L’atacant mai s’havia trobat aquesta situació a l’Arsenal. De fet, havia estat titular indiscutible en les seves quatre primeres temporades al club i en dues d’elles va superar els 30 gols.



Més notícies
Joan Laporta, president del Barça | FC Barcelona
El Barça podria tancar un fitxatge d’última hora pràcticament gratis
Notícia: El Barça podria tancar un fitxatge d’última hora pràcticament gratis
Comparteix
Pierre-Emerick Aubameyang està disposat a rebaixar-se el sou per incorporar-se al club blaugrana
Ousmane Dembélé, jugador del Barça | Europa Press
Dembélé hauria tornat a trair el Barça
Notícia: Dembélé hauria tornat a trair el Barça
Comparteix
El davanter hauria acordat el seu fitxatge amb el PSG de cara al pròxim estiu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa