Món Esport
Un exjugador del Barça revela un dels grans problemes de Messi
  • CA

Ibrahim Afellay va formar part del millor Barça de la història. Va arribar al club el 2010 i va jugar durant la temporada en què l’equip blaugrana va enlluernar tot el món amb Pep Guardiola a la banqueta. Malgrat que ell no va ser un gran protagonista -i amb prou feines un actor secundari-, sempre serà recordat per donar una gran assistència a Leo Messi en el partit d’anada de les semifinals de la Champions del 2011 al Santiago Bernabéu.

Aquesta temporada ha estat la primera que ha passat sense jugar a futbol després de la seva retirada l’any passat. En una entrevista a Voetbal Primeur, l’exfutbolista neerlandès ha mirat enrere i ha recordat la seva carrera com a jugador. Quan li ha tocat parlar de la seva etapa al Barça, l’ha descrit com “la més dura” a causa de la gran pressió a la qual estan sotmesos els futbolistes d’aquest equip.

Tant és així que Afellay ha confessat que tenia problemes per menjar abans dels partits. “Em costava empassar-me els aliments i m’obligava a fer-ho”, ha assegurat. Sobre aquest tema, ha sorprès tothom quan ha afirmat que Leo Messi es trobava en la mateixa situació: “La pressió que sentia Messi era tan gran que just abans de començar els partits anava a vomitar al lavabo”. Segons explica, tots dos compartien aquest problema d’ingesta d’aliments els dies de partit.



Més notícies
La samarreta del Barça per a la Champions | Footy Headlines
El Barça jugarà la Champions amb una samarreta diferent, que indigna els culers
Notícia: El Barça jugarà la Champions amb una samarreta diferent, que indigna els culers
Comparteix
És una equipació inspirada en la ciutat de Barcelona
Leo Messi i Joan Laporta, abraçats | FC Barcelona
Laporta posa data a la renovació de Messi
Notícia: Laporta posa data a la renovació de Messi
Comparteix
"La idea és poder-ho anunciar com més aviat millor", ha assegurat el president del Barça

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa