Món Esport
Laporta posa data a la renovació de Messi
  • CA

El president del Futbol Club Barcelona, Joan Laporta, ha estat un dels protagonistes de l’estrena del documental Messi, el desè art, de TV3. Al Palau de la Música el màxim dirigent de l’entitat blaugrana ha parlat amb la mateixa televisió pública catalana i s’ha emocionat després del visionat del documental dedicat a l’astre argentí. En fins a tres ocasions se li ha trencat la veu i ha hagut d’aturar el seu discurs a causa de les llàgrimes.

Tot i això, Laporta ha donat més detalls respecte a la renovació de Messi amb el Barça i s’han conegut alguns aspectes nous. Ha mantingut el discurs que els contactes amb l’argentí “van molt bé”, però encara no hi ha res definitiu. Ara bé, aquest cop ha anat una mica més enllà i ha assegurat que “la idea és poder anunciar la seva renovació com més aviat millor”.

Quan se li ha preguntat per una data exacta, Laporta ha fet broma i ha apuntat al seu sant, el dia 24 de juny, que coincideix amb l’aniversari de Messi. També ha parlat del seu propi aniversari, el 29 de juny. Si bé ho ha expressat en un to humorístic, aquestes dates no són gens forassenyades, ja que ni el Barça ni Messi volen que el jugador estigui cap dia sense contracte, encara que sigui de forma simbòlica, i el seu acord actual amb el club finalitza el 30 de juny.

Laporta ha elogiat Messi per enèsima vegada i ha agraït a l’argentí que econòmicament ho estigui “posant molt fàcil”. Ha manifestat que totes dues parts volen signar el nou contracte d’una vegada per totes i que fins i tot “ho necessitem”. Fins i tot ha assegurat que no contempla l’opció que Messi no renovi, malgrat que ha recordat que cal tenir en compte que ell és una persona “optimista”.



Més notícies
Ferrao, jugador del Barça | FC Barcelona
El Barça, a la final de la Lliga LNFS
Notícia: El Barça, a la final de la Lliga LNFS
Comparteix
Amb aquesta victòria els blaugranes també s'asseguren ser a la pròxima Champions
Sergio Ramos, exjugador del Reial Madrid | Europa Press
Sergio Ramos abandona el Madrid i té quatre destins possibles
Notícia: Sergio Ramos abandona el Madrid i té quatre destins possibles
Comparteix
El central andalús pot fitxar per qualsevol equip de forma gratuïta

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa