Guardiola critica Bartomeu i lloa Laporta

El tècnic de Santpedor ha analitzat la situació actual del Barça

Pep Guardiola ha ofert unes extenses declaracions a TV3 on ha analitzat la situació actual del Barça i altres aspectes del món del futbol durant la seva visita a Rialp (Pallars Sobirà) al Pep Summer Camp, un campus de futbol impulsat per ell mateix. Malgrat que el que més ha transcendit ha estat allò que ha dit respecte a Javier Tebas i la seva gestió de la Lliga, també hi ha hagut altres respostes interessants.

El tècnic de Santpedor ha manifestat estar “una mica preocupat” per la situació econòmica del club. En aquest sentit, ha explicat com ell considera que s’ha arribat a aquest punt i ha carregat contra la junta directiva de Josep Maria Bartomeu: “És difícil de creure que s’hagi arribat a aquesta situació. La massa salarial del club que va determinar l’anterior junta directiva fa que sigui molt difícil sortir-ne”.

Ara bé, ha dipositat totes les seves esperances en el nou president, Joan Laporta, de qui ha dit que “hi confio molt”, en ell i en “tota la seva gent”. Això sí, ha demanat als culers que aquest any no demanin “grans coses”, perquè “la prioritat és tornar el club a l’estabilitat. No obstant això, ha tornat a beneir Ronald Koeman i ha assegurat que “l’equip és molt bo”.

Malgrat que ha lloat la tasca del president Laporta, ha recordat que no li concedirà el seu desig de tornar a dirigir el primer equip masculí de futbol blaugrana: “El Barça m’ho ha donat tot i sempre que m’ho demani hi seré, però la meva etapa com a entrenador ja es va acabar. Ara li toca al Ronald i espero que en el futur puguin ser el Xavi, el Mascherano o el Busi”. En aquest sentit, ha deixat ben clar allà on vol anar quan torni a casa: “M’agradaria acabar a la pedrera, allà on vaig començar. És la joia de la corona del club”.

Més informació

Nou comentari