Els impulsors de la moció contra Bartomeu demanen que es mantingui la data de les eleccions

Comunicat contundent dels grups d’opinió del Barça: “El club no pot esperar”

Els grups d’opinió del Barça que van impulsar el vot de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva han emès un comunicat conjunt per demanar “que es mantingui la data fixada per a les eleccions”, el 24 de gener. Compromissaris FCB, Dignitat Blaugrana, El Senyor Ramon, Manifest Blaugrana, La Resistència del Palau i Cor Blaugrana han signat un text que també inclou entre les seves peticions la dimissió de Carles Tusquets, president de la comissió gestora, “com a màxim responsable de la situació de paràlisi actual”.

“La situació de pandèmia que estem patint a escala global està condicionant el nostre dia a dia, des del vessant econòmic i polític fins al social i personal. Aquest nou escenari, però, no ha impossibilitat que s’exercís quelcom tan fonamental com el dret a vot en eleccions tan rellevants com les del País Basc i Galícia” comença el comunicat que afegeix que el coronavirus “tampoc va impedir que es donessin les condicions per organitzar el vot de censura el passat mes de novembre contra la directiva encapçalada per Josep Maria Bartomeu, encara que aquest últim finalment decidís no sotmetre’s a les urnes”.

Segons els grups que vetllen pels interessos del club blaugrana, “les dades de la situació epidemiològica no són pitjors a dia d’avui que quan es van fer les esmentades votacions”. “El president de la comissió gestora, Carles Tusquets, va assegurar que les eleccions es durien a terme ‘as soon as possible’, quelcom que ha demostrat ser un engany cap als socis i sòcies, ja que els comicis s’han postergat el màxim possible”, protesten. “El Barça no pot esperar”, sentencien.

Més informació

Nou comentari