Món Esport
Griezmann se sincera sobre la seva relació amb Messi
  • CA

Antoine Griezmann, davanter del Barça i concentrat amb la selecció francesa per preparar l’Eurocopa, ha concedit una entrevista a L’Équipe per parlar sobre aquesta competició que està a punt de començar. El Petit Príncep ha assumit el rol de favorits per guanyar el torneig i ha explicat que amb Deschamps juga millor perquè “em sento alliberat com a l’Atlètic de Madrid”. També ha fet referència a la pressió mediàtica i del Camp Nou a la qual fan referència molts futbolistes que arriben al Barça: “Penso que les crítiques s’han exagerat”.

Ara bé, el francès ha deixat entreveure que ha superat una etapa més difícil al Barça, “quan no jugava no em sentia important”, i que ara “les coses van millor en tots els aspectes”. El club té previst reunir-se amb ell quan acabi l’Eurocopa per demanar-li una rebaixa salarial, com farà amb totes les altres vaques sagrades, però tot i això Griezmann no ha insinuat cap tingui cap intenció de deixar el Barça. S’ha mostrat molt molest per haver perdut la Lliga a les darreres jornades, però ho ha atribuït al fet que han “tingut moltes lesions”.

Un altre aspecte pel qual ha estat criticat a Barcelona ha estat per la seva relació amb Leo Messi. Griezmann ha volgut tancar qualsevol polèmica que pugui existir: “Ens entenem bé. A vegades ens escrivim missatges i ens comuniquem molt als entrenaments. Al camp és molt fàcil jugar amb ell, perquè li envies un meló i te’l converteix en caviar. Amb ell no hi ha pressió per perdre les passades”.



Més notícies
Logotip de la UEFA | Europa Press
La UEFA es fa enrere i retira l’amenaça de sanció contra Barça, Madrid i Juve
Notícia: La UEFA es fa enrere i retira l’amenaça de sanció contra Barça, Madrid i Juve
Comparteix
Ho fa després que la Justícia suïssa avisés que castigar aquests equips per la Superlliga seria il·legal
Ansu Fati, durant la seva recuperació | @ansufati
Ansu Fati podria tornar abans del previst
Notícia: Ansu Fati podria tornar abans del previst
Comparteix
El futbolista voldria començar la pretemporada amb els seus companys el pròxim 12 de juliol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa