Món Esport
Ansu Fati podria tornar abans del previst
  • CA

No ho direm molt fort, però Ansu Fati podria estar veient la llum al final d’un túnel que se li està fent molt llarg des del novembre de l’any passat. El futbolista blaugrana va trencar-se el menisc durant un partit contra el Betis al Camp Nou i des d’aleshores, una lesió que havia de durar uns tres o quatre mesos, ha doblat el temps de baixa previst i ha passat per quiròfan fins a quatre vegades.

Tanmateix, la darrera operació, que ja no va ser a càrrec de Ramon Cugat, qui ha quedat molt qüestionat després d’aquest cas, ha tingut resultats esperançadors. Segons informa Catalunya Ràdio, el davanter de la Masia encara no es pot exercitar amb proves d’impacte, és a dir, córrer o saltar, però sí que té previst fer-ho de cara al pròxim mes. De fet, l’objectiu del futbolista és poder arribar a començar la pretemporada amb el primer equip del Barça el pròxim 12 de juliol. Això seria abans fins i tot de la previsió inicial després de la darrera intervenció.

Ara bé, no és la primera vegada que Ansu Fati té bones sensacions i aquestes s’acaben truncant. Amb una mentalitat forta, ha aconseguit saber patir i arribar sencer a aquest moment, així que, amb molta esperança, treballa il·lusionat, però sabent que no pot cantar victòria abans d’hora.



Més notícies
Luis Enrique, durant la preparació de l'Eurocopa | Europa Press
La selecció espanyola podria quedar-se fora de l’Eurocopa
Notícia: La selecció espanyola podria quedar-se fora de l’Eurocopa
Comparteix
El positiu de Diego Llorente complica encara més les coses per a Luis Enrique i companyia
Laporta i Piqué, abraçats | @Barzaboy
Gerard Piqué dona exemple
Notícia: Gerard Piqué dona exemple
Comparteix
El central català hauria acceptat una rebaixa salarial, segons Esport3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa