Món Esport
La UEFA es fa enrere i retira l’amenaça de sanció contra Barça, Madrid i Juve
  • CA

La UEFA ha anunciat aquest dimecres la decisió del seu Comitè d’Apel·lació de “suspendre fins a un altre avís” el procediment disciplinari contra Reial Madrid, FC Barcelona i Juventus arran del projecte de la Superlliga europea de futbol. “Després de l’obertura d’un procediment disciplinari contra l’FC Barcelona, la Juventus FC i el Reial Madrid CF per una possible violació del marc legal de la UEFA en relació amb el projecte de l’anomenada Superlliga, l’Òrgan d’Apel·lació de la UEFA ha decidit suspendre el procediment fins a un altre avís”, diu l’organisme que regeix el futbol continental en un comunicat.

El passat 18 d’abril, a mitjanit, 12 dels clubs més importants del Vell Continent, encapçalats pel Reial Madrid amb Florentino Pérez com a president, van anunciar la creació d’aquesta Superlliga. Tanmateix, davant la reacció de la UEFA, la FIFA, les Federacions, les Lligues i fins i tot aficionats, els equips fundadors van anar marxant del projecte. Tots menys Madrid, Barça i Juve.

La UEFA va acceptar el penediment d’aquests nou clubs, però a la fi de maig va anunciar l’expedient als altres tres. L’organisme presidit per l’eslovè Aleksander Ceferin estudiava la possible il·legalitat del projecte, i sancions esportives i econòmiques. No obstant això, aquest dimecres, la UEFA ha decidit suspendre el procediment, aguantant en el seu lloc blancs, blaugranes i bianconeri, els qui en els últims dies havien rebut empara de la Justícia tant a Espanya com a Suïssa, davant possibles sancions.



Més notícies
L'Exèrcit, durant el confinament | Europa Press
L’Exèrcit vacunarà la selecció espanyola
Notícia: L’Exèrcit vacunarà la selecció espanyola
Comparteix
Sanitat no escolta les crítiques i tira endavant amb la vacunació dels futbolistes
Ansu Fati, durant la seva recuperació | @ansufati
Ansu Fati podria tornar abans del previst
Notícia: Ansu Fati podria tornar abans del previst
Comparteix
El futbolista voldria començar la pretemporada amb els seus companys el pròxim 12 de juliol

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa